Futbol

''Paranızı tıkır tıkır alacaksınız''

22 Şubat 2015 Pazar 11:49 - Son Güncelleme 22 Şubat 2015 Pazar 12:07

''Siz böyle oynamaya devam edin. Parayı düşünmeyin''

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, şampiyonluk havasına giren takıma doping etkisi yapacak bir haber verdi. Aziz Yıldırım'ın ligdeki final haftaları öncesinde futbolcuların alacak konusunu kafayı takmasını istemediği ve bu nedenle Şubat ayı bitmeden futbolcuların alacaklarını ödeyeceği öğrenildi. Yıldırım'ın, "Takım hem futbol hem sonuç olarak tatmin edici bir performans sergiliyor. Şampiyonluk şu anda bizim elimizde. Biz de yönetim olarak elimizden geleni yapmak zorundayız" dediği öğrenildi.

AKHİSAR SONRASI ÖDEME

Başkan Aziz Yıldırım'ın takıma haber göndererek, "Siz böyle oynamaya devam edin. Parayı düşünmeyin. Akhisar Belediye ile oynayacağımız maç sonrasında Şubat ayı ödemelerinin tamamını yapacağız. Bundan sonra da paranızı tıkır tıkır alacaksınız" ifadelerini kullandığı belirtildi.

KARŞILIĞINI VERMELİYİZ

Bu habere çok sevinen Fenerbahçeli futbolcuların da aralarında yaptıkları toplantıda, "Ligde birçok takımda ödemeler yapılmıyor. Çok sayıda futbolcu parasını alamıyor. Yaşanan sıkıntıları hepimiz çok iyi biliyoruz. Yönetimin yaptığı bu fedakarlığın karşılığını vermeli ve 4. yıldızı formamıza takmalıyız" diye konuştukları bildirildi.

SABAH

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz