Futbol

Pazarlık hazırlığı

05 Aralık 2013 Perşembe 10:56 - Son Güncelleme 05 Aralık 2013 Perşembe 11:34

Galatasaray, yıldızıyla yollarını her an ayırabilir…

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder’in, Kasımpaşa maçı öncesi İtalya’ya gitmesi sakatlığından çok transfer görüşmelerine yoruluyor. Sneijder’in İtalya’da menajeriyle buluştuğu yönündeki haberler de bu iddiaları güçlendiriyor.

Manchester United’ın ilgilendiği yönündeki haberler İngiliz basınını kapladı ama henüz resmi bir teklif yok. Buna rağmen Galatasaray teklif gelecekmişçesine hazırlık yapıyor.

Sarı kırmızılıların 10 milyon avronun altındaki teklifler ile ilgilenmeyeceği, pazarlıkları bu miktardan başlatacağı öğrenildi. Wesley Sneijder’in sözleşmesinde 15 milyon avroya serbest kalır maddesi bulunuyor.

Her şey Juventus maçına bağlı

Galatasaray’da öncelikli hedef, Juventus maçını atlatmak ve Avrupa’daki yolunu belirlemek. Sarı kırmızılıların Sneijder ve istenmeyen diğer futbolcular ile yollarını ancak bu maç sonrasında ayırabileceği konuşuluyor.
Bununla birlikte Galatasaray’ın gözden düşenleri ve Mancini’nin istemediğini belirttiği futbolcular ile ilgili haberler gazete sayfalarını süslüyor.

Hürriyet’te yer alan bir habere göre Teknik Direktör Roberto Mancini, Dany, Ambrabat ve Yekta’nın gönderilmesini istedi. Bu futbolcular ile devre arası yollar ayrılacak.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz