Futbol

Pelkas kaldığı yerden devam ediyor

05 Ağustos 2021 Perşembe 15:41 - Son Güncelleme 05 Ağustos 2021 Perşembe 15:42  |  Kaynak : TRT SPOR

Dimitris Pelkas, Fenerbahçe’nin sezon öncesi hazırlık çalışmalarına damga vurdu. Yunan futbolcu, 5 hazırlık maçında 5 gol pası verirken, 1 kez de fileleri havalandırdı.

Fenerbahçeli Dimitris Pelkas kaldığı yerden devam ediyor. 27 yaşındaki orta saha, kamp sürecinde performansıyla yine öne çıkan futbolculardan oldu.

Pelkas, 6 hazırlık maçının 5’inde forma giydi. Bu müsabakaların tamamında 90 dakika sahada kalmayan Yunan futbolcu, 5 asist, 1 gol ile oynayarak Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci ile forma savaşında ciddi bir rakip olduğunu ispatladı.

Dimitris Pelkas saha içindeki enerjisi ve uyumuyla da Vitor Pereira’nın yeni sisteminin önemli bir parçası olacağını gösterdi. Yunan futbolcunun da yeni görevinde kendisini daha rahat hissettiği gelen haberler arasında.

Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 32 lig maçına çıkan Pelkas, 7 gol, 7 asistlik performansıyla öne çıkmıştı. Santrfor transferine kaynak yaratmayı amaçlayan sarı lacivertliler, 27 yaşındaki futbolcuya 10 milyon avro üzerinde gelebilecek teklifleri değerlendirmeye hazırlanıyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz