Futbol

Pereira, Van Persie ve Fernandao için ne dedi?

20 Şubat 2016 Cumartesi 22:38 - Son Güncelleme 20 Şubat 2016 Cumartesi 20:47

F.Bahçe Teknik Direktörü Pereira, Bursaspor maçının ardından açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Bursaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları maçta, baskı yapan, pozisyona giren ve daha üstün oynayan tarafın kendileri olduğunu kaydetti.

Süper Lig'de oynadıkları Bursaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Portekizli çalıştırıcı, Bursaspor'un maçın genelinde savunmayı tercih ettiğini, kontrataklarla gol bulmaya çalıştığını belirtti.

"Maçın başında 2-3 gol bulabilirdik"

Pereira, "Maçın başında 2-3 gol bulabilirdik. Son kararları, son pasları istediğimiz gibi yapamadık. Sonucun sahada oynanan futbolu yansıtmadığını düşünüyorum. Futbol böyle bir oyun. Bazen sahadaki oyunla sonuç aynı doğrultuda olmaz" değerlendirmesinde bulundu.

"Van Persie, sezon başında antrenmana çıkacak durumda değildi"

Pereira, Van Persie ve Fernandao'nun performanslarının sorulması üzerine, şunları söyledi:

"Van Persie, sezon başından beri birçok antrenmana çıkacak durumda değildi. İstediğimiz seviyeye yetişemedi. Son dönemlerde daha iyi bir duruma geldi, aşama kaydetti. Ben bu kulübe gelirken bir söz verdim. Bir değil, 20 küsur oyuncuyu idare etmeye çalışıyorum. Eğer bir oyuncuyu kadroya almamışsam, oynamıyorsa yeterli düzeyde değildir."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz