Futbol

Pereira vites arttırdı

09 Temmuz 2021 Cuma 11:29 - Son Güncelleme 09 Temmuz 2021 Cuma 12:01  |  Kaynak : TRT SPOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, takımını fiziksel açıdan Avrupa kulüpleri seviyesine taşımayı hedefliyor.

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, takımı istediği formata dönüştürmeye çalışıyor. Antrenmanların sıkı ama neşeli geçmesini isteyen Portekizli teknik adam, kazanmanın zihinlerde başlayacağını sürekli takımına işliyor. Fenerbahçe sezon hazırlıklarına Topuk Yaylası'nda devam ediyor.

Teknik direktörü Vitor Pereira, kafasındaki takımı oluşturmak için yardımcıları ile birlikte antrenman saatleri dışında da çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Portekizli teknik adam, takımını tam anlamıyla sezona hazır olarak başlatmayı hedefliyor. Antrenman temposu ve çalışma metotları konusunda önemli değişiklikler yapan Pereira, futbolcularının fiziksel dayanıklılığını da yükseltmek istiyor.

Sarı lacivertliler, hava şartlarının yarattığı sıkıntılarda da salonda çalışmalarına devam ediyor. Vitor Pereira, salondaki çalışmalarda öğrencileriyle bire bir görüşerek iletişimini artırmayı amaçlıyor.

52 yaşındaki teknik adamın konuşmalarında iki başlık öne çıkıyor. Portekizli teknik direktör, ilk olarak takımın çok çalışmasını ve bu kamp dönemini verimli geçirmeleri gerektiğini vurguluyor.

Kazanma arzusunun zihinlerde başladığına inanan deneyimli teknik adam, ekibinin kazanmaya inanan bir takıma dönüşmesi için motivasyon çalışmaları da yapıyor.

Takımda pozitif hava ve sinerjinin oluşmasının sezon boyunca çok önemli bir etki oluşturacağına inanan Vitor Pereira, antrenman düzenini de eğlenceli hale getirecek şekilde planlıyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz