Futbol

Quaresma son noktayı koydu

15 Şubat 2019 Cuma 23:30 - Son Güncelleme 16 Şubat 2019 Cumartesi 00:47

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, 2-1 galip geldikleri Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, deplasmanda 2-1 kazandıkları Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, hakkında çıkan transfer haberlerinin asılsız olduğunu ve sözleşmesinin sonuna kadar Beşiktaş'ta kalacağını ifade etti.

Quaresma'nın açıklamaları şu şekilde: "Şu anda Beşiktaş'ın oyuncusuyum, 1.5 yıllık kontratım var. Beşiktaş'tan ayrılmayacağım. Burada kalacağım. Bu sene şampiyonluk hedefimiz var. Bu hedefe giderken de çalışıp en iyi katkıyı vererek o kutlamada olmak istiyorum. Ben her zamanki gibi hazırlıklarıma en iyi şekilde devam ediyorum. Arkadaşlarım güveniyor, hocam güveniyor. Derbide oynar mıyım, oynamaz mıyım bilmiyorum ama takım halinde iyi çalışıp, bütün çalışanlarımızla şampiyonluğu kutlamak istiyoruz."

Quaresma, haftaya Fenerbahçe ile derbi oynayacaklarını da hatırlatarak, "Derbileri seviyoruz. Ben de Fenerbahçe'ye karşı oynamayı seviyorum. Çıkacağız, mücadele edeceğiz ve kazanmaya çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz