Futbol

Real'den Telles'e servet

11 Mart 2014 Salı 10:28 - Son Güncelleme 11 Mart 2014 Salı 10:32

G.Saray'ın Brezilyalı oyuncusu Telles, Real Madrid'in transfer listesine girdi.

Brezilya'nın Gremio kulübünden Galatasaray'a transfer olan ve oynadığı futbol ile kısa sürede büyük çıkış yakalayan Alex Telles, Real Madrid'in transfer listesine girdi. Alex ayrıca, Marca gazetesi tarafından Avrupa'da futbol oynayan Güney Amerikalı futbolcular arasında haftanın en iyi 11'de yer aldı.

Real Madrid'de Coentrao'nun yerine arayışlara giren teknik yönetimin Galatasaray'da forma giyen Alex Telles'i transfer etmek için harekete geçtiği belirtildi. İspanya'da yayınlanan bir spor programında, Portekizli milli futbolcu Coentrao'da istediği performansı alamayan Teknik direktör Ancelotti'nin Marcelo'nun yanına sol kulvara acil bir futbolcu istediği ifade edildi.

Real Madrid teknik heyetinin Alex için hazırladığı bir dosyayı İtalyan hocaya sunduğu ve olumlu görüş aldığının altını çizen spor yorumcuları Brezilyalı futbolcunun Galatasaray'da yarım sezon oynamasının ardından Madrid'in yolunu tutabileceğini idda ettiler.

Real Madrid yönetiminin Alex Telles'i Gremio kulübünde oynadığından beri yakın takibinde olduğunu da hatırlatan yorumcular bu futbolcunun Avrupa futboluna çabuk adapte olmasının Real'in işine geldiğini ileri sürdüler. İspanyol medyasına göre Real Madrid'in Alex için Galatasaray'a yaklaşık 20 milyon Euro bir teklif yapmaya hazırlandığı da gelen haberler arasında.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz