Futbol

Rıdvan Dilmen: Bugünün tek sorumlusu oyunculardır

22 Aralık 2021 Çarşamba 22:23 - Son Güncelleme 22 Aralık 2021 Çarşamba 23:05  |  Kaynak : TRT SPOR

Rıdvan Dilmen, TRT SPOR'da yayınlanan "%100 Futbol" programında VavaCars Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Usta yorumcu, 9 kişi rakibi karşısında 1-1 berabere kalan F.Bahçe'ye dair, "Bugünün tek sorumlusu oyunculardır" dedi.

Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon, TRT SPOR'da yayınlanan "%100 Futbol" programında Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanan VavaCars Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçını analiz etti.

"Ali Koç bu maç için ne yapabilir yani? 9 kişilik takımı yenemiyorsun, Ali Koç'un elinden ne gelir?" diyen Dilmen, şöyle konuştu:

"Koskoca Fenerbahçe'yi ne hale düşürdüler... Ali Bey, Pereira, Zeki hoca, şu, bu değil. Oyuncularda bir şey olması lazım. İstersen 850 tane pas yap... Gam yok, ruh yok. Maç bitse de gitsek... Karşıda Karagümrük takımı elinden geldiğince efor sarfediyor. Bundan fazla bir şey yapamaz, 9 kişi oynuyor. 9 kişilik takım, 1 kişi kaleci; 8 kişiye karşı top oynuyorsun. Ve uzun süre maç bitmeyecek gibi ver ona, ver buna, o ona veriyor, bu buna veriyor. Zaten tren kaçmıştı. Nerede kaçmıştı? Bence Pereira tercihi yanlış diye düşünmüyordum. Ama oyunu gördükten sonra bu kadro yapısının bu kadar erken kopacağını her şeye rağmen düşünmüyordum."

"Bugünün tek sorumlusu oyunculardır"

"Dünyanın en doğru sistemini de oynasanız; ki bugün Fenerbahçelilerin istediği oyun şablonu-oyuncu grubu da vardı diyebiliriz buna... Ama mesele; artık son 21 haftaya girilirken oyunculara bir angarya binmiş görüntüsü var. Lig bitti gibi görüyorlar. Ben diyebilirim, ben yanılabilirim de... Fenerbahçe'nin şansı yok dedim. Ben yanılabilirim. Siz de yanıltın beni. Top taca gidiyor, bekliyorlar ki top toplayıcı topu atsın. Gidip kendin alacaksın. Ne Pereira, ne Ali Koç, ne de kenardaki hoca; bugünün tek sorumlusu oyunculardır."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz