Futbol

Rıdvan Dilmen: İyi oynamamasının nedeni ikincilik

16 Mayıs 2022 Pazartesi 10:44 - Son Güncelleme 16 Mayıs 2022 Pazartesi 11:14  |  Kaynak : TRT SPOR

TRT SPOR yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Fatih Karagümrük maçını analiz etti. "Fenerbahçe'nin iyi oynamamasının birinci sebebi ikincilik" diyen Dilmen, Serdar Dursun ve kaleci Altay Bayındır'la ilgili de değerlendirmeler yaptı.

Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon, TRT SPOR'da yayınlanan "%100 Futbol" programında golsüz biten Fenerbahçe-VavaCars Fatih Karagümrük mücadelesini analiz etti.

Dilmen'in açıklamalarından satır başları...

"Böyle topla giden oyuncu az"

 "Karagümrük'ün Fenerbahçe'ye göre daha net pozisyonları vardı. 2-1 kazanabilirlerdi. Oyunun pozisyonla beraber şutla gittiğini görüyoruz. İki kaleci de iyiydi. Altay özellikle. Karagümrük çok tecrübeli. Gelen oyuncu da seviyor. Caner Erkin mesela. Burak'a bayıldım. Bolu'dan gelmiş. Son haftaların iki formda ismi Emre Mor ve Ferdi karşılaştı. Her ikisi de birbirine üstünlük sağlayamadı. Emre Mor pas atacakken çalım atıyor çalım atılacakken pas atıyor. Ama Avrupa'da hala gündemde. Böyle topla giden oyuncu az. Ama çok geliştiremedi kendini."

"Fenerbahçe'nin iyi oynamamasının birinci sebebi ikincilik"

"Seyirci son dakikalarda Fenerbahçe'yi ıslıkladı. Fenerbahçe'nin maç içinde iyi oynamamasının sebebi ikincilik. Nişan kurşunu yemeyeyim diye. Silahları vardı. Volkan Demirel iyi bir teknik direktör olma yolunda gidiyor. Nuri hoca da çok iyi gidiyor. Antalya gibi bir takım için vizyoner bir teknik adam olması çok önemli.

Fenerbahçe'nin berabere kalmasına kimse üzülmesin. Fenerbahçe taraftarı oyun istiyor. İsmail Kartal ile üç hedefi vardı. Türkiye Kupası'nda Kayserispor üç büyükleri eledi. Beşiktaş 9 kişi kaldı ama takım eksik kalmasına rağmen oyuncularda istekli. Oyuncularda bir vurdum duymazlık yok. Fenerbahçe'nin iyi oynamamasının birinci sebebi ikincilik"

"Fenerbahçe'nin en iyi oyuncusu Altay'dı"

"Fenerbahçe klasik 4-2-3 oynadı. Bazen görünmezler ama alternatifler sunar. Mert Hakan Yandaş. Pek çok yerde oynar ve dengeyi bozar. Bugün yoktu geçiş oyununda sorun oldu. Serdar'ı geç çıkarıyor. Valencia'yı kaybetti performansıyla. 50 bin kişi içinde Fenerbahçe'nin en iyi oyuncusu Altay'dı. Kadıköy'de üç faulle bitirmekte zordur." 

"Serdar Dursun Fenerbahçe'nin birinci santrforu demem ama..."

"Serdar Dursun Fenerbahçe'nin birinci santrforu demem ama Fenerbahçe'nin kadrosunda olsun derim."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz