Futbol

Rıdvan Dilmen: Sergen Yalçın 2. yarıda Antalya'ya gitti!

19 Eylül 2021 Pazar 00:55 - Son Güncelleme 19 Eylül 2021 Pazar 01:58  |  Kaynak : TRT SPOR

Rıdvan Dilmen, TRT SPOR'da yayınlanan "% 100 Futbol" programında Fraport TAV Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan ve siyah-beyazlı ekibin 2-0 geriden gelerek 3-2 kazandığı maçı yorumladı.

Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon, TRT SPOR'da yayınlanan "% 100 Futbol" programında Fraport TAV Antalyaspor - Beşiktaş maçını analiz etti.

İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın'ın kadro rotasyonuna ve oyuna yaptığı müdahalelere değinen Dilmen, "Bu maç, Sergen hoca için müthiş bir maç anazlizi yapma şansı, hem de kazanırken, sağlamıştır. Sergen Yalçın teknik direktörlüğünde futbolculuğundan daha çok yoruluyor. İki çok yorucu 90 dakika. Borussia Dortmund maçı ile bu maç. Bazen rotasyon yaparsınız ama bu maçtan dersler çıkarmıştır. 'Bir daha bu kadar çok rotasyon yaparsam adım Sergen değil' dedi bugün" ifadelerini kullandı..

Rıdvan Dilmen, şunları söyledi:

"Hani boks maçında antrenörün, zor durumdaki boksörü için gong sesini beklemesi gibi...Gong sesi Sergen Yalçın için de devre arasıydı. Sergen Yalçın'ın Antalya'ya gitmesi gerekiyordu, aklı hala İstanbul'daydı. Ve gitti. Dedi ki, 'Ya bir dakika bizim takımda kimler oynuyor?' Oyuncuların yerlerini değiştirdi, Larin ve Ghezzal'ı aldı. Şimdi dersler neler? 1- Gökhan Töre kendini daha iyi hazırla, 2- Kenan kendini daha iyi hazırla, 3- Mehmet Topal kendini daha iyi hazırla...İlk yarıdaki kadro 2-0 mağlup oldu, İkinci yarıdaki kadro 3-0 yendi...Bu kadronun yanlış olduğunu Sergen hoca kendi öğrendi..."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz