Futbol

Rıdvan Dilmen Telles'i ona benzetti!

17 Şubat 2014 Pazartesi 23:19 - Son Güncelleme 17 Şubat 2014 Pazartesi 23:28

Dilmen: Oyuncuyla ilgili haksızlık yapamam biraz bekleyeceğim.

2-2 biten Antalyaspor - Galatasaray maçı sonrası NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Yüzde Yüz Futbol programında açıklamalarda bulundu.

Dilmen'in açıklamalarından bir bölüm şu şekilde:

TELLES, ANDRE SANTOS'UN ZAYIFI

Selçuk ve Melo, ceza sınırında oldukları için maçta önce tembihlenmiş. Ceyhun zaten stoper oynuyor. Savunmada da Burdisso ve Semih ilk kez birlikte oynadı. İlk yarıda Sneijder yok, Drogba hiç yoktu. Bugün Semih oynamasaydı Galatasaray çok daha fazla sıkıntı geçerdi. Alex Telles ile Burdisso hakkında net bir şey söyleyemem. Oyuncuyla ilgili haksızlık yapamam biraz bekleyeceğim. Derbide izleyeceğim, Chelsea maçını izleyeceğim. Telles, Fenerbahçe'de oynayan Andre Santos'un biraz zayıfı.

DROGBA CHELSEA MAÇINI BEKLİYOR

Galatasaray, maça golle başlayınca bu maçı artık alırım dedi ve kafalar yavaş yavaş gelecek haftaya kaymaya başladı. Galatasaray'ın gelecek haftayı düşünme gibi bir lüksü yok çünkü geridesin. Zirvede 3, 4 puan önde olursun ya da aynı puanda olursun ama şu an geridesin.

Barcelona, Real Madrid, Bayern Munih ve Juventus içeride dışarıda parçalıyor. Galatasaray'ı içeride seyirci de itiyor, hakem de itiyor. İyi de oynuyorlar ama aynı oyuncular deplasmanda yoklar. Drogba, mesela içeride ne kadar gol atmış, dışarıda ne kadar gol atmış. Konsantrasyonu düşük. Drogba da Chelsea maçını bekliyor. Şu formuna rağmen Chelsea maçında Drogba'yı oynatırım ama Antalya'da Umut oynar.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz