Futbol

Rıdvan Dilmen'den Güven Yalçın'a övgü

13 Aralık 2021 Pazartesi 10:05 - Son Güncelleme 14 Aralık 2021 Salı 15:50  |  Kaynak : TRT SPOR

TRT SPOR'da yayınlanan "%100 Futbol"da Yukatel Kayserispor'u 4-2 yenerek ligde haftalar sonra 3 puan sevinci yaşayan Beşiktaş'ın performansını değerlendiren Rıdvan Dilmen, siyah-beyazlı ekibin genç forveti Güven Yalçın'a övgüler dizdi.

Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon, TRT SPOR'da yayınlanan "%100 Futbol"da Beşiktaş ile Yukatel Kayserispor arasında oynanan ve ev sahibi ekibin 4-2'lik üstünlüğü ile sona eren karşılaşmayı analiz etti. 

Spor Toto Süper Lig'de Sergen Yalçın sonrası ilk maçına çıkan Beşiktaş'ın performansını değerlendiren usta futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, siyah-beyazlıların genç forveti Güven Yalçın'ı övdü.

"Maçın kaderini değiştirdi"

Dilmen, oyuna girdikten sonra 2 asist yapıp ve 1 de gol atan Güven Yalçın'la ilgili şunlar söyledi:

 "Maçı kaderini Thiam ve Güven Yalçın etkiledi. Güven bu sezon forma giydiği her maçta yüzde 90 iyi oynadı. Güven'in şanssızlığı Batshuayi, Larin ve Ghezzal. Güven forvet arkası oynayacak bir futbolcu değil...Oynadığı maçlarda iyi bir performans verdi. Bu maçta birinci sınıf bir gol vuruşu yaptı. Oyuna girdikten sonra maçın kaderini değiştirdi."

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın şsmpiyonluk şansıyla ilgili olarak ise "Beşiktaş'ın bu sezon şampiyon olması zor. Mucize olması lazım. Mucizeler var mı futbolda? Var" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz