Futbol

Rıdvan Dilmen'den Kerem ve Marco'ya övgü

01 Kasım 2021 Pazartesi 10:47 - Son Güncelleme 01 Kasım 2021 Pazartesi 17:12  |  Kaynak : TRT SPOR

TRT SPOR'da yayınlanan "%100 Futbol" programında Galatasaray'ın Gaziantep FK galibiyetini yorumlayan Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılı ekibin genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu ve Brezilyalı stoperi Marcao'nun performansını övdü.

Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon, TRT SPOR'da yayınlanan "%100 Futbol" programında ev sahibi ekibin 2-0 kazandığı Galatasaray-Gaziantep FK mücadelesini analiz etti.

Galatasaray'ın galibiyetini değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Lider Trabzonspor'un kazandığı haftada maç öncesi çok tecrübeli olan Fatih Terim'e sorsan 'Yarım golle de olsa kazanalım' derdi. Böyle kritik haftalarda genç ve tecrübesiz bir takımla kazanmak önemli" dedi.

Dilmen, sarı-kırmızılı ekibin karşılaşmadaki 2. golünü atan genç oyuncu Kerem Aktürkoğlu'nun performansından özgüyle söz eden Dilmen, şunlari söyledi:

"Kerem Aktürkoğlu sürekli, her gün öğrenmek istiyor. Yıllarca oynamış, ama doğru hocayla gelişimini sağlamış. Düşününce; 1,5 yıl önce 2. ligde play-off oynayan bir takımın oyuncusuyken, şu anda televizyonda gördüğü teknik adamla ve oyuncularla beraber oynuyor"

Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao'nun kendisini şaşırttığını kaydeden Rıdvan Dilmen, "Marcao'nun Galatasaray seviyesinde bir oyuncu olduğunu düşünmezdim. Ama solak, sert ve özverili olması gibi bir stoper için önemli özellikleri olan bir oyuncu. İlk 8 hafta oynamamasına rağmen, son dönem iyi performansıyla beni biraz yanılttığını söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz