Futbol

Riera ile ilgili şok iddia!

27 Ocak 2014 Pazartesi 23:04 - Son Güncelleme 27 Ocak 2014 Pazartesi 23:10

İspanyol basını: "Amrabat'ı kiralayan Malaga, Riera ile ilgili teklifi reddetti"

İspanyol basını, kadrosunda yabancı sınırlaması nedeniyle bazı isimlerle yolları ayırmak isteyen Galatasaray'ın Amrabat'ı Malaga'ya kiraladığı yönündeki haberleri doğruladı. Malaga'nın Riera'ya ilişkin teklifi ise reddettiği iddia edildi.

Transferde kadrosuna kattığı Hajrovic ve Alex Telles gibi isimlere yabancı kontenjanı nedeniyle lisans çıkaramayan ve sıkıntı yaşayan Galatasaray, Amrabat'ı Malaga'ya gönderdi.

Malaga yerel basınından Diario Sur da, La Liga ekibi Malaga’nın Galatasaray’dan Nordin Amrabat ile görüştüğü ve anlaşmanın sağlandığını vurguladı. Malaga’nın ekonomik sıkıntıları nedeniyle sözleşmenin kiralık olabileceği ifade edilirken, Teknik Direktör Bernd Schuster’in de Faslı yıldızı kadrosunda görmek istediğine dikkat çekildi.

Riera'ya ret

Öte yandan, kadrodan gönderilmek istenen bir diğer yabancı pasaportlu isim Albert Riera’nın da Malaga’ya önerildiği, yılda 3 milyona yakın para kazanan İspanyol oyuncunun ücretini karşılayamayacak olan Malaga'nın bu teklifi reddettiği belirtildi. (Skorer)

İLGİLİ HABERLER

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz