Futbol

Roberto Carlos'tan Alex Telles yorumu

16 Ocak 2014 Perşembe 11:15 - Son Güncelleme 16 Ocak 2014 Perşembe 17:13

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos Alex Telles'i değerlendirdi.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Galatasaray'ın transferi için uğraş verdiği Brezilyalı oyuncu Alex Telles'den övgüyle bahsetti.

Carlos,  Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde Türkiye'ye Brezilya'dan çok fazla oyuncu transfer edildiğini, daha sonra Brezilyalı oyuncu transferlerin biraz durakladığını söyledi.

Türk kulüplerinin şu an yeniden Brezilyalı oyuncu transferine yöneldiğini anlatan Roberto Carlos, "Brezilyalı oyuncular yeniden Türkiye'ye gelmeye başladı. Son olarak Galatasasaray'ın Alex Telles ile ilgilendiğini görüyoruz. Kendisi gerçekten iyi bir oyuncu. Alex Telles bekte, açıkta ve diğer birçok pozisyonda oynatabileceğiniz iyi bir oyuncu. Bu yüzden Galatasaray'a çok fazla faydalı olabileceğine inanıyorum" dedi.

Cüneyt Çakır'ın Dünya Kupası'nda görev alacak olması

Roberto Carlos, FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın Dünya Kupası'nda görev alacak olmasına ilişkin ise deneyimli hakemin bunu hak ettiğini belirtti.

Cüneyt Çakır'ın UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarında da görev aldığını hatırlatan Roberto Carlos, "Kendisi Dünya Kupası'nda görev almayı kesinlikle hak etti. Dünya Kupası'nda her zaman dünyanın en iyi hakemleri maçları yönetir. Türkiye'de de Cüneyt Çakır'ın haricinde çok çok iyi hakem var ama Cüneyt Çakır'ın bu başarısı hak edilmiş bir başarıdır" diye konuştu.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz