Futbol

Roberto Carlos'tan iddialı sözler

05 Kasım 2013 Salı 19:00 - Son Güncelleme 05 Kasım 2013 Salı 19:03

"Şampiyonluk için savaşan takımlar arasında biz de artık yerimizi aldık."

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, şampiyonluk için savaşan takımlar arasında Sivasspor'un da yerini aldığını söyledi.

Carlos, kulüp tesislerindeki antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takımın motivasyonu, konsantrasyonu, çabası ve arzusundan memnun olduğunu belirtti.

Maçlara çok arzulu çıktıklarını ve iyi sonuçlar aldıklarını ifade eden Carlos, takımın fiziksel performansından da memnun olduğunu aktararak, "Birçok takımdan iyi olduğumuz, koşularımız ve gücümüzle ortaya çıkıyor, bunların sonucunda da iyi galibiyetler geliyor" dedi.

Gaziantepspor galibiyetinin ardından Bursaspor maçının daha da önemli hale geldiğini dile getiren Carlos, Gaziantepspor maçı öncesi "İki maçta 180 dakika çok iyi oynamamız gerekiyor" dediğini anımsatarak, "İyi bir 90 dakika geçirdik, kaldı 90 dakika. Bu 90 dakikayı da iyi geçirip iyi bir sonuç almaya çalışacağız. Daha sonra 'daha yukarıları nasıl zorlayabiliriz' diye ligdeki konumumuza bakacağız" şeklinde konuştu.

Carlos, ligde en çok Kasımpaşa karşısında aldıkları yenilgiye üzüldüklerini söyledi.

Garnizon Komutanı Sağır ile sohbet

Roberto Carlos, idman öncesinde antrenman sahası kenarında Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır ile sohbet etti.

Sağır'ın şampiyonlukla ilgili sözlerine üzerine Carlos, futbolda her şeyin mümkün olduğunu, ligde Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi çok güçlü takımların mücadele ettiğini belirterek, "Şampiyonluk için savaşan takımlar arasında biz de artık yerimizi aldık. Bu mantaliteyi getirdik, çok önemli. Futbolcular, sahip oldukları coşku ve motivasyonla her şeyi kolaylaştırıyorlar. Bir aile oluşturduk o da çok önemli" dedi.

Şehrin mutlu olduğunu ve Sivas halkının takımla ilgili iyi şeyler konuştuğunu dile getiren Carlos, kendisi için bunun çok önemli olduğunu vurguladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz