Futbol

Ronaldinho bombası patlıyor!

22 Kasım 2013 Cuma 13:24 - Son Güncelleme 22 Kasım 2013 Cuma 14:48

Kartal, dünyaca ünlü yıldız Ronaldinho’nun transferi için resmen harekete geçti.

Beşiktaş adına iki menajer Ayhan Yeşilbaş ve Furkan Şenol, Ronaldinho için Brezilya’ya çıkarma yaptı. İkili, sambacının ‘Kara Kartal’ olması için görüşmeleri başlattı.

İki menajer sezon sonundaAtletico Mineiro ile sözleşmesi bitecek olan 33 yaşındaki futbolcuya Beşiktaş’ın teklifini götürdü. Buna göre Kartal, tecrübeli yıldıza yıllık 3 milyon Avro garanti ve 25 bin Avro da maç başı ücret önerdi. Bunlara ek olarak futbolcuya eğer Beşiktaş sezon sonunda Şampiyonlar Ligi’ne giderse 1 milyon Avro, Avrupa Ligi vizesi alırsa da 500 bin Avro bonus ödenecek. Öte yandan Ronaldinho odaklı yapılacak olan sponsorluk anlaşmalarından tarafların karşılıklı pay alması da pazarlık konusu...

Ayrıca Ayhan Yeşilbaş ve Furkan Şenol’un yanı sıra sakatlığı sebebiyle bir süredir sahalardan uzak olan ve kendisini 11-21 Aralık tarihlerinde Fas’ta düzenlenecek Dünya Kulüpler Şampiyonası’na hazırlayan Ronaldinho’nun raporlarını incelemek üzere bir de doktor gitti. 4 gündür Brezilya’da olan bu üçlü görüşmeleri tamamladıktan sonra bugün İstanbul’a dönecek. (Vatan)

İşte o kare

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz