Futbol

Ronaldinho imzaya kaldı

31 Aralık 2013 Salı 15:51 - Son Güncelleme 31 Aralık 2013 Salı 17:39

Siyah beyazlılar, ünlü futbolcuyla anlaştı.

Ronaldinho'nun menajer ve ağabeyi Assis, Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Brezilyalı yıldız için Beşiktaş'ın 4 milyon Euro'luk bir teklifte bulunduğu, ancak Ronaldo'nun menajerinin 7 milyon Euro istediği kaydedildi.

Tarafların görüşmelerinin süreceği ve Assis'in 2-3 gün daha İstanbul'da kalacağı öğrenildi. Yapılan görüşmelerin ardından büyük oranda Ronaldinho'nun Beşiktaş'a geleceği ifade edildi.

Sponsorla rakam konusunda anlaşabilmiş değiliz
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Brezilyalı yıldız Ronaldinho'un aynı zamanda menajeri de olan ağabeyi Assis'in İstanbul'a geldiğini ve kulüp ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi'den randevu alarak görüştüğünü açıkladı.

Kavalcı, "Maliyetini sponsorlar aracılığıyla karşılamak istiyoruz. Ancak mevcut durumdaki sorun, transferin maliyetini karşılayacak sponsorla henüz rakam konusunda anlaşabilmiş değiliz. Bu konuda da görüşmeler sürüyor. Transferin bitmesi konusundaki tek engel bu" ifadelerini kullandı.

Sponsor firmayla Ronaldinho'nun transfer maliyetinin karşılanması konusunda anlaşma sağlanamaması durumunda, Beşiktaş Kulübü'nün ya da Beşiktaşlı yöneticilerin ödeme yapmayacaklarının altını çizen Kavalcı, "Çünkü oyuncunun yıllık ücreti Beşiktaş için çok yüksek. Beşiktaş Kulübü'nün almak istediği başka futbolcular da olduğu için Ronaldinho'ya kulüp üzerinden ya da yöneticiler üzerinden bir ödeme yapılmayacak" diye konuştu.

Kavalcı, Beşiktaş yönetiminin Ronaldinho transferinde istekli olduğuna da dikkati çekerek, "Ronaldinho'nun Beşiktaş'ta oynamasını çok istiyoruz. Beşiktaş'a çok büyük bir hava katacağına inanıyoruz. Ama şu dakika itibariyle transfer bitti diyemeyiz" değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan, İngiltere Premier Lig'de Manchester City forması giyen savunma oyuncusu Joleon Lescott'la olan ilgilerine de değinen Kavalcı, bu konuda 2 Ocak Perşembe günü bir gelişme yaşanabileceğini sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz