Futbol

Ronaldinho neden olmadı?

10 Ocak 2014 Cuma 09:25 - Son Güncelleme 10 Ocak 2014 Cuma 09:45

Beşiktaş'ın transferi tamamlayamaması ile ilgili çeşitli iddialar var...

Beşiktaşlılar için rüya gibi gelen günler geride kaldı ve acı gerçek ortaya çıktı: Ronaldinho gelmiyor!

Ronaldinho ile ilk temas kurulduktan sonra anlaşmanın yakın olduğuna yönelik haberler geliyordu. Transferin imzaya kaldığı, Beşiktaş'ın istenen miktarı pazarlıklarla makul seviyeye indirdiği hatta ödeme planı ortaya koyduğu bile konuşuluyordu.

Şimdi, Brezilyalı ünlü futbolcunun son anda eski kulübüyle yeniden anlaşmasının perde arkasında çeşitli iddialar ortaya atılıyor.

Bir iddiaya göre Ronaldinho'nun menajerliğini yapan ağabeyi Roberto Assis'in görüşmelerin uzamasından şikayetçi olduğu iddia ediliyor. Assis'in, Ronaldinho'nun Türkiye haklarını elinde tutan Ayhan Yeşilbaş'a "5 gün boyunca konuştuk. daha sonra 6 gündür haber beklemeye başladım. Ancak bir türlü haber gelmedi. Sürekli fotoğraf çektirdik. Beni oraya fotoğraf çektirmek için çağırmışlar." dediği belirtiliyor.

Beşiktaş cephesi de kullanıldıkları düşüncesinde...

Siyah beyazlı yetkililerin Ronaldinho'nun tüm isteklerini kabul ettiklerini anlatan yöneticiler, Atletico Miniero'nun 700 bin dolar imza parası vermeyi kabul ettiğini öne sürerek "Bizimle sadece reklam yapıp piyasa yükseltmişler" yorumunda bulundu.

Bir iddiaya göre de Beşiktaş'ın son karar için 7 günlük süre istediği, Ronaldinho cephesinin ise ise bu sürenin dolmasını beklemeden Brezilya'da kalmaya karar verdiği yönünde...

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz