Futbol

Rotayı Kadıköy'e çevirdi

31 Mart 2014 Pazartesi 07:30 - Son Güncelleme 31 Mart 2014 Pazartesi 07:40

Kartal'ın defterden sildiği Portekizli yıldız, rotasını Kadıköy'e çevirdi.

Kartal’ın son yıllardaki en önemli yıldızlarından olan Manuel Fernandes, Beşiktaş’la köprüleri attıktan sonra ilk adresini Fenerbahçe olarak belirledi.

Birkaç hafta önce, “Fernandes’e sıcak bakmıyorum” açıklaması yapan Fikret Orman’ın, Portekizli’nin planlarından haberdar olunca böylesi bir açıklama yaptığı ortaya çıktı.

Beşiktaş’la sezon sonunda bitecek sözleşmesini yenilememek için direnen Portekizli’nin, yurt dışından gelen teklifleri cepte tuttuğu ancak rotasını Samandıra’ya çevirdiği konuşuluyor.

Eski kulübü Valencia ile bir başka İspanyol ekibi Malaga’nın listesinde olan Fernandes’in, iki kulübün de istediği ücretleri teklif etmemesi nedeniyle Fenerbahçe’yle yakınlaştığı ifade ediliyor. Son 5 maçtır Beşiktaş’ta kadroya giremeyen 28 yaşındaki oyuncu, kariyerinin en cazip kontratına imza atmayı hedefliyor. Bonservisi elinde olacağı için eli güçlenen Fernandes’in, Sarı-Lacivertli ekipteki forma rekabetinde çok mücadele etmeyeceği de bir gerçek.

Fenerbahçe sessiz bekleyişte
Raul Meireles’le yollarını ayırmayı planlayan ve orta sahada maliyeti düşük bir yıldızla yola devam etmeyi düşünen Fenerbahçe için de Manuel Fernandes ismi çok cazip görünüyor. Olası bir transferde Portekizli için bonservis bedeli ödemeyecek olan Sarı- Lacivertliler, henüz resmi bir hamle yapmadı. Ancak böylesi transferlerde birkaç saatlik görüşmenin bile yeterli olduğunu futbol kamuoyunda herkes biliyor.

FANATİK

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz