Futbol

Samet Aybaba: "Gole sevinmeyeceğiz artık"

21 Eylül 2018 Cuma 23:29 - Son Güncelleme 22 Eylül 2018 Cumartesi 06:44

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında sahalarında 0-0 berabere kaldıkları Medipol Başakşehir maçıyla ilgili, ''Bu beraberlikler bir gün inşallah sona erecek. Bu takım ileride çok kaliteli, üst düzey bir takım haline gelecek.'' dedi.

Aybaba, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, yeni bir takım olmalarına karşın rakipleri karşısında iyi maç oynadıklarını söyledi.

Özellikle ilk yarıda oldukça etkili bir oyun sergilediklerini kaydeden Aybaba, ''İşler iyi gidiyor. Ancak beraberlikleri hiç planlamadık. Hep kazanmaya yönelik oynamaya çalıştık. Futbolun içinde de bazı şans faktörü var bizden yana olmadı.'' diye konuştu.

Aybaba, son dokunuşlar, son şutlarla ilgili ufak tefek sorunlarının bulunduğunu belirterek, ''Karşımızdaki takım ligin en iyi takımlarından bir tanesi. Bu beraberlikler bir gün inşallah sona erecek. Bu takım ileride çok kaliteli, üst düzey bir takım haline gelecek.'' ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin ''Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi hakkında neler söyleyeceksiniz?'' sorusuna Aybaba, şu yanıtı verdi:

''Penaltı pozisyonu için 'penaltı' diyorlar. Rize maçındaki de penaltıydı. Hakemler her konuda VAR’a gittiğinde birkaç tanesini atlarsa bizi mutsuz eder. Biraz daha dikkatli olmak lazım bu konularda. Gole sevinmeyeceğiz artık. Psikolojik olarak bizi yoruyor. Hakem santrayı göstersin ondan sonra sevinelim.''

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz