Futbol

Samet Aybaba: Kazanınca her şey güzel oluyor

02 Aralık 2018 Pazar 19:34 - Son Güncelleme 02 Aralık 2018 Pazar 19:40

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 2-1 yenerek üst üste 2. galibiyetini alan Bursaspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, yükselişlerinde taraftarlarının önemli rol oynadığını söyledi.

Aybaba, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, mücadele eden bir takım haline geldiklerini dile getirdi.

Takımının performansından memnun olduğunu belirten Samet Aybaba, oyuncularının sahanın her yerinde ellerinden geleni yaptığını ifade etti.

Deneyimli teknik adam, maç boyunca 119 kilometre koştuklarına dikkati çekerek, şunları söyledi:

"Keşke 9 kilometre az koşsaydık da doğru yerde koşsaydık. Oyuncuları tutamıyorsunuz maalesef. Bu maçları oynamak ve kazanmak kolay değil. Önde oynamak istiyorsunuz, savunmada küçük sorunlar var. Öne gitmek isterken de sorun yaşıyorsunuz. İlk yarıda tek pozisyonumuz var. İkinci yarıda oyuna çok iyi başladık. Rakibimiz son 6 haftanın en iyilerinden. Hiç kaybetmediler. Dirençli oynadılar. Bu tür maçları kazanırsanız, ivme anlamında yukarılara oynama şansı çok yüksek oluyor. Oyuncularımı kutluyorum. Takımın bu kadar hızlı gidişinde taraftarın baskısı ve isteğinin önemli rol oynadığını düşünüyorum. Her maç çok zor. Eski maçlara baktığımızda, 'Keşke şu maçları kazansaydık.' diyoruz. Bu galibiyetler şimdi Antalyaspor maçını daha ön plana çıkardı. Burası futbol şehri. Kazanınca her şey güzel oluyor. "

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz