Futbol

"Samsunspor'u şampiyon yapacağım"

15 Haziran 2022 Çarşamba 16:16 - Son Güncelleme 15 Haziran 2022 Çarşamba 16:49  |  Kaynak : TRT SPOR

TFF 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş TRT SPOR'da yeni sezon öncesi yapılanma sürecini ve hedeflerini açıkladı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş TRT SPOR'da yayınlanan Hedef Süper Lig programına konuk oldu.

Yeni sezon planlamasından, yapılacak transferlere kadar bir çok konuda açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, " Başkanımızın düşünceleriyle Samsunspor'a geldim. Geçen yıl bir temas olmuştu. Avrupa Şampiyonası sürecinde olduğumuz için gelememiştim. Nasip bu seneye oldu. Bu sene çok güzel bir hedef var. Başkanımla oturduğumuzda 4-5 saatlik süreçte bu senenin hedefini ve camianın beklentisini anlattı ve bu doğrultuda anlaştık. Ben Samsunspor'u şampiyon yapmaya geldim. Yönetimin iki senedir ne kadar uğraştığını herkes görüyor. Kadro yapılanmamızı, Süper Lig hedefi doğrultusunda yapıyoruz. Bu sene TFF 1. Lig tabiri caizse Şampiyonlar Ligi gibi çünkü hem düşen takımlar hem kadrosunu koruyan takımlar hem bunu koruyarak üstüne transfer yapan takımlar bu mücadele içine girecek. Bu mücadelenin içinde de Samsunspor olacak. Bu doğrultuda kadro yapılanmamızı yapıyoruz. Her mevkide eksiği alternatifi bulmak için çalışıyoruz. Bazı mevkiler eksik ancak onları da görüşüyoruz ancak rakamlar çok fırladı. Oyuncuların istediği rakamlar ve bonservis bedelleri çok yükseldi. Gelir gider dengesi biraz zorluyor. Biz en iyisini en kalitelisini en uygun maliyete ancak ihtiyaç varsa maliyete bakmayıp bu yarışın içinde olmak istiyorsak alacağız. Başkanımız bu konuda kolaylık sağlıyor. Birkça mevki kaldı orta saha stoper ve sağ bek hattına takviye yapacağız." dedi.

"Taraftarların camianın bütün şehrin kenetlenip destek verip tribünlerde olmasını istiyoruz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz