Futbol

"Şans bulduk ama..."

08 Mart 2015 Pazar 22:44 - Son Güncelleme 08 Mart 2015 Pazar 22:49

Galatasaraylı Alex Telles "Birçok şans bulduk ama ne yazık ki gole çeviremedik"

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Alex Telles, 1-0 yenildikleri Fenerbahçe derbisinde iyi oynadıklarını ancak galibiyete ulaşamadıklarını söyledi.

Telles, maç sonrası yaptığı açıklamada, rakipleri karşısında birçok şans yakaladıklarını belirterek, "Ama ne yazık ki gole çeviremedik" dedi.

Derbi maçların farklı geçtiğini vurgulayan sarı-kırmızılı futbolcu, "Rakibin bulduğu bir gol var. Ne olursa olsun hala lideriz. Bu şekilde pozisyonu korumak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Telles, maç öncesi otele gelerek kendilerine güzel bir uğurlama yapan taraftarların bu hareketini hiç unutmayacağını kaydederek, bu desteklerinden dolayı sarı-kırmızılılara teşekkür etti.

Hakan Balta, koltuk değnekleriyle stattan ayrıldı

Galatasaray, geniş güvenlik önlemleri altında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan ayrıldı.

Sarı-kırmızılı takımda, Fenerbahçe maçının ilk yarısının son dakikalarında sakatlık yaşayan ve ikinci yarıda devam edemeyen Hakan Balta'nın koltuk değnekleriyle otobüse bindiği görüldü.

Karşılaşma sonrasında röportaj bölümünde Hakan Balta ile karşılaşan Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu, sarı-kırmızılı oyuncuya geçmiş olsun dileklerini iletti.

Öte yandan Galatasaraylı oyuncular yarın izin yapacak. Sarı-kırmızılı ekip, ligin 24. haftasında İstanbul Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına 10 Mart Salı günü başlayacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz