Futbol

Saraloğlu: 1 puan verseler geri dönerdik

04 Mart 2018 Pazar 23:23 - Son Güncelleme 04 Mart 2018 Pazar 23:26

Teleset Mobilya Akhisarspor Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda 3-2 yendikleri Fenerbahçe karşısında sahaya bir puan için çıktıklarını ancak aldıkları 3 puan için mutlu olduklarını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Saraloğlu, Fenerbahçe'nin çok kaliteli bir takım olduğunu aktararak, şunları kaydetti:

"Maçın başında 1 puan verseler geri dönerdik. Tabii içimizde 3 puan alma duygusu vardı. Golü bulana kadar rakibe şans vermedik. Rakibin önemli silahları var. Onların etkin futboluyla geri çekildik. Net pozisyon vermesek de rakip üstümüze geldi. Doğru savunma yaparak, rakibe gol şans vermedik. İkinci yarı Fenerbahçe'nin hücum hamlelerine savunmayla cevap verdik. Aslında çok çabuk gol yedik. Panik olmayı beklerken oyuncularımız doğru hücuma çıkışla golü buldu. Bu galibiyet bizi gelecek sezon için de Süper Lig'de tuttu."

Saraloğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'den iki gün önce maçlarını oynadıklarını da hatırlatarak, "Mutlaka etkili olmuştur. Biz daha uzun süre dinlendik. Salı-pazar biz oynadık. Perşembe-pazar onlar oynadı. Derin kadroya sahip Fenerbahçe ancak mutlaka etkisi vardı." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz