Futbol

Selçuk Şahin'den duygusal veda

18 Haziran 2015 Perşembe 21:04 - Son Güncelleme 18 Haziran 2015 Perşembe 21:10

"12 yıllık rüyamız bugün bitmiş oldu ve ayrılık zamanı geldi."

Fenerbahçe'de sözleşmesi yenilenmeyen tecrübeli futbolcu Selçuk Şahin, yayımladığı mesajla sarı-lacivertli taraftarlara veda etti.

Selçuk Şahin, Instagram hesabından paylaştığı mesajda, hayallerinin takımı olan Fenerbahçe'ye 12 yıl önce geldiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Zaman ne kadar çabuk geçmiş. Bizim de 12 yıllık rüyamız bugün bitmiş oldu ve ayrılık zamanı geldi. Dünyanın en büyük taraftarı, tarafınızdan zaman zaman çok sevildim, zaman zaman mutlu edemedim sizi. Ama her zaman, sahada, saha dışında Fenerbahçe için mücadele ettim, her yerde savunucusu oldum, 3 Temmuz gibi bir süreçte, sizler gibi gözyaşı döktüm. Üzüldük ama bu büyük camianın hak ettiği gibi dimdik durduk. Yaşadığım 5 şampiyonluktan değerliydi taraftarımızın o duruşuna şahit olmak."

Tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe'de 5 kez Süper Lig şampiyonluğu yaşadığını, 2 kez Türkiye Kupası ve 3 kez de Süper Kupa'da mutlu sona ulaştığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Toplam 10 kupa ve Alex'inden en genç arkadaşımız Uygar'a kadar sayısız oyuncu ve sayısız arkadaş. Şimdi fiziksel bir ayrılık zamanı belki ama her zaman bu camianın destekçisi olacağımdan emin olun. Şimdiye kadar sahip olduğum her şeyi bana kazandıran bu büyük camiaya, büyük taraftarımıza, Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım'a, bütün yöneticilerimize, beraber çalıştığım bütün hocalarıma, malzemecisinden çimcisine, aşçısından garsonuna kadar herkese sonsuz teşekkürler.. Hakkınızı helal edin."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz