Futbol

"Seleznyov'u Allah bildiği gibi yapsın"

07 Mart 2018 Çarşamba 14:00 - Son Güncelleme 07 Mart 2018 Çarşamba 14:41

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz, Kayserispor müsabakasında mücadele etmedikleri takdirde sonucun yine hüsran olacağını belirtti.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Fenerbahçe maçı sonrasında "Karabükspor'u hatırlamak istemiyorum" diyen Akhisarsporlu Yevhen Seleznyov ile ilgili de konuşan Açıkgöz, "Yanlış yaptı, ayıp etti. Allah bildiği gibi yapsın. Karabükspor kulübü şu an en dipte ve herkes kendi bulduğu yerden bir şekilde vurmaya çalışıyor" şeklinde konuştu. 

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Sakatlığı bulunan Alexe ve Ferhat’ın katılmadığı idmanda kırmızı-mavili ekip, ısınma ve istasyon çalışmasının ardından yarım ve çift saha taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

Antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz, Kayserispor maçı ile ilgili olarak, "Mücadele etmeden sahada bulunursak sonuç yine hüsran olacak. Ama bunu ya kabullendik, ya da kabullenmemek için bundan sonraki süreçte herkes elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda" dedi.

"Mücadele etmedikten sonra kalan 10 haftanın bir anlamı yok"

Teknik Direktör Levent Açıkgöz, matematiksel olarak hesapların hep olduğunu bunu her hafta futbolcularla konuştuklarını söyleyerek, "Önümüzde Kayseri maçı var. Aynı şekilde mücadele etmeden sahada bulunursak sonuç yine hüsran olacak. Ama bunu ya kabullendik, ya da kabullenmemek için bundan sonraki süreçte herkes elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda. Zaten kadro genişliğimiz de çok fazla yok. 3 tane önemli oyuncumuz sakatlandı. Sahaya çıkıp mücadele etmedikten sonra kalan 10 haftanın bir anlamı yok. Altını çizerek hep belirtiyoruz, mağlup olsak da adam gibi mağlup olalım. Elimizden gelen her şeyi sahada göstererek, takımın kapasitesi ne olursa olsun dik şekilde çıkalım. Maalesef bunu göstermiyoruz ve gösteremedik de. Bunun etkenleri olabilir. Futbolcuların hepsine bu şekilde suç bulmakta istemiyoruz. Profesyonel oyuncular ama üzerimize düşen görevleri tam yerine getiremiyoruz ki, tablo bu şekilde oluyor. Bunların üzerinde durarak inşallah Kayseri maçına hazırlanıyoruz" açıklamasını yaptı.

"Seleznyov'un karşılığını verdiğine inanmıyorum"

Açıkgöz, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Fenerbahçe maçı sonrasında "Karabükspor hakkında bir şey söylemek ve hatırlamak istemiyorum" açıklamasını yapan Akhisarspor'un golcüsü Yevhen Seleznyov ile ilgili de konuştu. Açıkgöz, şunları söyledi:

"Giden oyuncu hakkında konuşmak yanlış olur. Seleznyov buraya geldiği zaman her Karabük taraftarı gibi ben de hoca olarak beğendiğim bir oyuncuydu. Yetenekli bir isimdi. Ama burada ciddi bir rakama anlaşmış olup, bunun gereğini de bu kulüpte yapmadığına inanıyoruz. Yapmadan o bedeli nasıl hak ediyorsa, o dönemlerde alacakları konusunda konuşuyordu ama karşılığını vermiyordu. Yanlış yaptı, ayıp etti. Allah bildiği gibi yapsın. Karabükspor kulübü şu an en dipte ve herkes kendi bulduğu yerden bir şekilde vurmaya çalışıyor. Bu kulüp yılların da kulübüdür. En dipten kalkmasını geçmişte yaptı. Öyle ya da böyle bu durumlardan ayağa kalkacak ve dirilecek. Eski saygınlığa geldiğinde Karabükspor daha iyi yerlerde olduğunu ve o insanların nerede olduğunu daha net biçimde göreceğiz" 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz