Futbol

Şener Fenerbahçe için hazır

25 Haziran 2015 Perşembe 16:54 - Son Güncelleme 25 Haziran 2015 Perşembe 16:57

"Kendimi geliştirdim ve şu an Fenerbahçe'de forma giymeye hazırım."

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Şener Özbayraklı, sarı-lacivertli ekipte forma giymek için kendisini hazır hissettiğini ve sabırsızlandığını söyledi.

Şener Özbayraklı, Fenerbahçe TV'de canlı yayın konuğu olurken, transferi sonrası izlenimlerini, forma rekabetine bakışını ve hedeflerini anlattı.

Sarı-lacivertli kulübe transferinin, kariyerinde hedeflediği önemli noktalardan biri olduğunu vurgulayan Şener, "Hedefim daha iyi şartlarda, daha üst seviyede futbol oynamaktı. Geride kalan 2,5 senede performansımı artırdım. Üst düzeyde oynamak için kendimi geliştirdim ve şu an Fenerbahçe'de forma giymeye hazırım. Artık 25 yaşımdayım ve bir futbolcu olarak en verimli çağımdayım. İnşallah kulübüme faydalı olurum" diye konuştu.

Bursaspor'da 2,5 yıl forma giydiğini ve istikrarlı bir grafik ortaya koyduğunu anlatan Şener, "Süper Lig'de çok kısa vadede çıkışı yakaladım, milli takıma yükseldim ve şu anda çok büyük bir camiaya geldim. Futbolda gelişim çok önemli. İnşallah kendimi Fenerbahçe'de daha da geliştirip, futbol olarak daha yukarıya çıkacağım" ifadelerini kullandı.

Aynı mevki için rekabete gireceği Gökhan Gönül'le birbirlerine destek vereceklerini yineleyen sarı-lacivertli oyuncu, kendisini özellikle Avrupa maçlarının heyecanlandırdığını anlattı.

Şener, "Bu alanda çok fazla maç oynamadığım için çok deneyimliyim diyemem. Bizim için çok yoğun bir sezon olacak, kendimizi buna göre hazırlamamız gerekiyor. Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme turlarını geçip gruplara kalmak istiyoruz. Ben Avrupa kupalarında oynadıkça daha da tecrübe kazanacağım. İnşallah iyi bir performans gösterebilirim" değerlendirmesinde bulundu.

Hedefinin uzun yıllar Fenerbahçe forması giymek olduğunu vurgulayan Şener, "Burada olduğum için çok mutluyum. İnşallah burada uzun yıllar forma giyer, kalıcı olur ve futbol hayatımı sürdürürüm. Şu an aşırı olmasa bile bir heyecanım var. Bir kamp dönemine gireceğiz. Maçları gerçekten iple çekiyorum. Umarım güzel bir dönem geçer" diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz