Futbol

Şenol Güneş, Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalayacak mı?

11 Ocak 2019 Cuma 15:26 - Son Güncelleme 11 Ocak 2019 Cuma 18:53

Beşiktaş'ın sözleşme uzatma teklifinde bulunduğu teknik direktör Şenol Güneş, "Bu sezon sonunda mukavelemin bittiğini de biliyorsunuz. Yönetim tarafından bana böyle bir şey gelince tabii ki değerlendireceğim." dedi.

Siyah-beyazlı ekibinin deneyimli çalıştırıcısı, Antalya kampında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Güneş, sezon sonunda bitecek sözleşmesinin uzatılması için yönetimin teklif yapma kararı alması konusunda, şunları söyledi:

"Planlar bazen aklınıza gelmeden gelişebiliyor. Bulunduğum yerden memnunum. Bu sezon sonunda mukavelemin bittiğini de biliyorsunuz. Yönetim tarafından bana böyle bir şey gelince tabii ki değerlendireceğim. Ben burada mutsuz değilim ki. Başkana da bunu söyledim. Sonuçlardan ve oynadığımız oyundan mutsuzum. Burada çalışan bir insan olarak, kendi adıma en uzun süreyi geçiriyorum. Uzun süre kalmanın artıları da vardır, yıpranması da vardır. Teklif gelince konuşup, gereğini yaparız."

Beşiktaş'ta iyi izlenim bıraktığına inandığını vurgulayan Güneş, "Futbolda sonuçlar, kupalar alırsınız ama insan sevgisi ve saygısını kazanmanın bedeli yoktur. Başkanla kavgalarımız olduğu söyleniyor. Şimdiye kadar kavgamız olmadı. Fikir ayrılıklarımız tabii ki oldu. Keşke daha fazla olsa. Ama bir şey söyleyince başka yere kayıyor. Şu anda mutluyum, daha çok mutlu olmam için talep gelirse, o zaman görüşülür." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: TRTSPOR, AA 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz