Futbol

Şenol Güneş'e Karius'un sözleri soruldu: Yanlış düşüncedir

16 Mart 2019 Cumartesi 23:10 - Son Güncelleme 16 Mart 2019 Cumartesi 23:47

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e Karius'un Göztepe maçı sonrasındaki serzenişi soruldu. Güneş, "Oyuncumdan şikayet etmem, karar veririm. Yanlış düşüncedir" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçen haftaki Atiker Konyaspor maçı sonrası yediği gollerden dolayı kaleci Loris Karius'u eleştirmişti. Siyah-beyazlı ekibin 1-0 kazandığı Göztepe maçı sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Alman file bekçisi, "Hocamızın medyada konuşmaları oldu ve bu beni rahatsız etti. Medyadan önce benimle konuşsa daha iyi olurdu" dedi. Karius'un bu sözleri basın toplantısında Güneş'e soruldu. Deneyimli çalıştırıcı, "Oyuncumdan şikayet etmem, karar veririm. O da düşüncesini söyler. Yanlış düşüncedir" yanıtını verdi.

Karius: "Medyadan önce benimle konuşsa daha iyi olurdu"

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, evinde Göztepe'yi 1-0 yendi. Uzun süredir eleştirilen kaleci Karius, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada eleştirenlere cevap verdi ve Şenol Güneş’le yaşadığı diyaloğu anlattı. 

Alman kaleci, “Zaman zaman olan tepkilerle başa çıkmak zorundasınız çünkü insanların söylediği şeyleri değiştiremezsiniz. Geçen hafta benim için çok iyi geçmedi, kabul etmemiz gerekiyor. Benim yapabileceğim şey çalışmak ve iyi oynamak. İnsanların söylediklerini değiştirme şansınız yok. Tepkilere alışmak zorundasınız. Ben kendime bakıyorum, çalışmama bakıyorum. Hocamızın medyada konuşmaları oldu ve bu beni rahatsız etti. Medyadan önce benimle konuşsa daha iyi olurdu, bunu ona söyledim.” dedi.

Güneş: "Oyuncumdan şikayet etmem, karar veririm"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, geçen hafta eleştirdiği Loris Karius'un Göztepe maçı sonrası yayıncı kuruluş deneyimli hocaya serzenişte bulunmasına değindi.

Güneş, "O maçtan sonra söylediklerim belli. Moral olarak çökmüş birinin sahada olması çok tercih edilen bir şey değil. Ona saygısızlık, olumsuzluk olarak algılanacak şekilde gazetelerde işleyenler varsa bilemem. Seyircinin de olumsuz tezahüratının doğru olmadığını söyledim. Kendisiyle de konuştum. 'Maçtan önce mi seni etkiledi, maçtan sonra mı etkiledi' diye sordum. Kendisi bilmediğini söyledi. Oyuncumdan şikayet etmem, karar veririm. O da düşüncesini söyler. Yanlış düşüncedir." diye konuştu.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz