Futbol

Şenol Güneş'in derbi 11'i netleşiyor

23 Eylül 2016 Cuma 09:38 - Son Güncelleme 23 Eylül 2016 Cuma 06:50

Gözlerini derbiye çeviren Beşiktaş'ta Güneş'in bu dev maçtaki kadro tercihi merak ediliyor.

Beşiktaş'ta nefesler tutuldu, gözler Galatasaray derbisine çevrildi. Teknik Direktör Şenol Güneş'in, futbolcularla özel olarak görüşerek derbiye motive etmeye çalıştığı öğrenildi.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'deki sezonun ilk derbisinde Galatasaray'ı konuk etmeye hazır. Siyah-beyazlılarda zorlu 90 dakika öncesi sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Hafta boyunca taktik antrenmanlarda takımı derbiye hazırlayan Teknik Direktör Şenol Güneş, oyuncularını toplantılarla motive etmeye çalıştı.

Vodafone Arena'da oynanacak ilk derbinin takım üzerinde baskı yaratmasını istemeyen tecrübeli hocanın futbolcularına, ''Sıradan bir lig maçı gibi çıkıp, oynarsanız, kazanırsınız'' dediği öğrenildi.

Kalede Tolga Zengin'in olması bekleniyor

Hemen hemen her maçta rotasyona giden Şenol Güneş'in, derbideki kadro seçimi ise merak konusu... Tecrübeli teknik adamın kaleyi, Tolga Zengin'e emanet etmesi bekleniyor.

Savunmayı Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Caner Erkin dörtlüsüyle kurmayı düşünen Güneş, savunmanın önünde ise Atiba-Oğuzhan Özyakup ikilisini oynatmayı planlıyor.

Beşiktaş'ın hücum hattının ise Quaresma-Talisca-Olcay Şahan üçlüsüyle oluşması bekleniyor.

Forvette Aboubakar bir adım önde

Forvette Cenk Tosun ile Aboubakar arasında henüz kararını veremeyen Teknik direktör Şenol Güneş'in, tecrübesi nedeniyle Kamerunlu golcüyü ilk 11'de oynatmaya daha sıcak baktığı öğrenildi.

Vodafone Arena'da saat 20.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz