Futbol

Şenol Güneş'ten Vida itirafı!

10 Şubat 2018 Cumartesi 23:26 - Son Güncelleme 11 Şubat 2018 Pazar 00:00

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, devre arasında kadroya dahil edilen Hırvat savunmacı Domagoj Vida ile ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Güneş, "Uyum olarak Vida, Pepe ile Tosic'te olduğu kadar iyi değil. Tosic de geldiğinde 'gitsin mi kalsın mı?' konuşuluyordu" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor'u 5-0 yendiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Güneş, Domagoj Vida ve Dusko Tosic'in durumlarını değerlendirdi.

Güneş, "Tosic, uzun zamandır takımdan ayrı. Tosic, Hutchinson ve Vida'dan birinin yabancı oyuncu sayısı nedeniyle girmemesi gerekiyordu. Oyuncuların hem yıpranmamasını hem oynamalarını istiyoruz. Bizim için bütün oyuncular aynı, yedek veya as diye bir şey yok. Değişiklikleri yaparken oyuncuların moral durumunu da düşünmek zorundayım. Ancak takımın durumunu da dikkate almak durumundayım" dedi.

Vida'nın ilk günlerde eksiklerinin daha fazla olduğunu ancak bunu gidermeye başladığını belirten Güneş, "Tosic olsaydı daha az maç oynayacaktı. Daha önce 'Medel, Lens niye oynamıyor?' dediler. Uyum olarak Vida, Pepe ile Tosic'te olduğu kadar iyi değil. Tosic de geldiğinde 'gitsin mi kalsın mı?' konuşuluyordu" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz