Futbol

Serdar Aziz: Çok sinirliyim

08 Mart 2020 Pazar 01:07 - Son Güncelleme 08 Mart 2020 Pazar 01:14

Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Yukatel Denizlispor'a 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'nn defans oyuncusu Serdar Aziz, "Çok sinirliyim. 10 kişi kaldık. Berabere bitti ama mağlup da olabilirdik. Savaşmaya devam edeceğiz" dedi.

Sarı-lacivertli ekibin Yukatel Denizlispor karşısında ikinci golünü kaydeden Serdar Aziz, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin faul gerekçesiyle iptal edilen golü hakkında konuşan Serdar Aziz, “Golü attığımı gördüm. Onun haricinde gol mü, yoksa Ozan’ın eline mi çarptı bilmiyorum. Pozisyonu da sonrasında görmedim. Sadece iptal olduğunu gördüm. Sevinemedik tabii, sonuçta iptal oldu. Yapacak bir şey yok.” dedi.

Aziz, savaşmaya devam edeceklerini belirterek, “Çok sinirliyim. Mücadele ediyoruz. 10 kişi kaldık. Berabere bitti ama mağlup da olabilirdik. Savaşmaya devam edeceğiz. Elimizden geleni yapıyoruz. 10 kişi kaldıktan sonra da gol atmaya çalıştık. Golü son dakikalarda bulduk. Gerçekten üzgünüz. Kelimelerle ifade edemiyoruz. Savaşacağız. Yapacak başka bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz