Futbol

Sergen Yalçın 11 arayışında

22 Aralık 2020 Salı 15:20 - Son Güncelleme 22 Aralık 2020 Salı 15:25  |  Kaynak : TRT SPOR

Beşiktaş’ta gözler, MKE Ankaragücü maçına çevrildi. Teknik direktör Sergen Yalçın, başkentte sahaya süreceği kadroyu belirlemeye çalışıyor.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u farklı yenen Beşiktaş'ta moraller yerinde. Hafta içi mesaisinde MKE Ankaragücü'ne konuk olacak siyah beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın'ın sahaya süreceği 11'i henüz netleştirmediği belirtildi.

Deneyimli çalıştırıcının, sezon başından bu yana en alternatifli ve formda oyunculardan kurulu takımla çalışması nedeniyle kararsız kaldığı ifade edildi.

Rahatsızlığını atlatan kaleci Utku Yuvakuran, Ankara deplasmanında oynayacak duruma geldi.

Ancak Utku'nun antrenman eksikliği ve Ersin'in de Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçındaki başarılı oyunu nedeniyle, Ersin'in 11'de olması bekleniyor.

Sağ bekte cezası sona eren Rosier, takımındaki yerine dönecek. Stoperde ise Vida ile Welinton, sol bekte de Rıdvan formayı kapmış durumda.

Orta saha ve kanatlarda ise Sergen Yalçın’ın seçeneği oldukça fazla. Sağ kanatta Ghezzal, 11’in 1 numaralı adayı.  Solda ise N’Koudou ile Larin forma savaşında. Ancak N’Kouodu’nun 1 adım önde olduğu belirtiliyor.

Orta sahadaki 3 kontenjan için ise Josef, Atiba, Dorukhan ve Mensah arasında rekabet yaşanıyor.

Josef de Souza ve Atiba'dan vazgeçmeyi düşünmeyen teknik heyet, diğer forma için de Mensah ve Dorukhan arasından tercih yapacak.

Son maçtaki oyunundan dolayı Mensah, 11’e yakın olan taraf.

8 golle krallık yarışında zirvede olan Vincent Aboubakar ise, başkentte yine Sergen Yalçın’ın en önemli hücum kozu olacak. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz