Futbol

Sergen Yalçın dönecek mi?

22 Aralık 2013 Pazar 17:28 - Son Güncelleme 23 Aralık 2013 Pazartesi 09:15

Yardımcı Antrenör Tuna, "Yalçın takıma dönecek mi?" sorusuna cevap verdi.

Gaziantepspor Yardımcı Antrenörü Tamer Tuna, "Oyuncularımızın maç sonuna kadar olan disiplini, oyunu isteyişi ve arzulayışı üst seviyedeydi. Galip gelemediğimiz için üzgünüz" dedi.

Tuna, Eskişehirspor'a 2-0 mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada, Eskişehir'e 5'inci maçlarını kazanmak için geldiklerini kaydetti.

Maçın son 10 dakikası haricinde tamamen galip gelebilecek yapıda iyi bir oyun ortaya koyduklarını anlatan Tuna, "Oyuncularımızın maç sonuna kadar olan disiplini, oyunu isteyişi ve arzulayışı üst seviyedeydi. Galip gelemediğimiz için üzgünüz. Son maçı kazanarak ilk yarıyı bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Tuna, bir gazetecinin "Gaziantepspor Teknik Direktör Sergen Yalçın takıma dönecek mi?" sorusunu, "Dönüyor tabi ki. Yeni bir yönetim değişikliği olacak ya da onunla ilgili çalışmalar var, Gaziantep'de. O açıklamalar tamamen onlara dönük, önlerini açmak ve devre arasında daha sağlıklı düşünebilme adınaydı" diye yanıtladı.

Gaziantepsporlu futbolcu Stankevicius da iki takım içinde zorlu geçen mücadeleyi kaybetmekten duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Şenol Can ise Eskişehirspor deplasmanından puan ve puanlarla ayrılmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını bildirdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz