Futbol

Sezer ayrılmıyor

09 Ocak 2014 Perşembe 15:14 - Son Güncelleme 09 Ocak 2014 Perşembe 15:17

Sezer Öztürk'ün menajeri Özkan Doğan: ""Sezer Beşiktaş'ta kalacak."

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu tarafından kadro dışı bırakılan ve geçtiğimiz günlerde Almanya'da karıştığı bar kavgasında bıçaklanan Sezer Öztürk'ün, futbol hayatını siyah-beyazlı takımda sürdüreceği açıklandı.

Almanya'da tedavi edilen futbolcunun durumunun her geçen gün daha da iyiye gittiğini kaydeden Sezer Öztürk'ün menajeri Özkan Doğan, oyuncusunun Beşiktaş'ta kalacağını söyledi.

Sezer'in Beşiktaş kulübüyle 2,5 yıl daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan Doğan yaptığı açıklamada, "Teknik heyet ve yönetimin Sezer'i kadroda düşünmediği şeklinde ortaya atılan iddialardan habersizim. Kimse bize gelip resmi ağızdan bir şey söylemedi. Oyuncum Beşiktaş forması giymeye devam edecek. Şu an için yalnızca iyileşip, eski gücüne kavuşmayı istiyor" diye konuştu.

"Beşiktaş'a faydalı olacağına inanıyor"

Milli futbolcunun 3 hafta sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacağını vurgulayan menajer Doğan, şu ifadeleri kullandı:

"Kendisi taburcu oldu, evinde istirahat ediyor. İki hafta sonra Türkiye'ye gelecek ve takıma katılacak. Artık sadece futbolu düşünüyor. Forma giyemediği zamanları telafi etmenin derdinde. Beşiktaş'a faydalı olacağına inanıyor. Yabancı oyuncu sınırlaması, yerli futbolcuların önemini ve değerini bir kat daha artırdı. Bu ortamda teknik direktör Slaven Bilic'in formda bir Sezer'e çok ihtiyacı olabilir. Bize gelen birçok teklif var, yalan değil ama değerlendirmeyeceğiz. Sezer sözleşmesinin sonuna kadar Beşiktaş'ta kalacak."

Bu arada, Beşiktaş teknik heyeti ise kadroda 3 kaleci ile birlikte en fazla 25 futbolcu bulundurmanın planlarını yapıyor. Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına kadroyu azaltarak girmek isteyen siyah-beyazlılar, Sezer Öztürk'ün menajeriyle, oyuncu Türkiye'ye döndükten sonra bir görüşme yapacak.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz