Futbol

''Şifo'' resmen Gençlerbirliği'nde

25 Ekim 2013 Cuma 11:47 - Son Güncelleme 25 Ekim 2013 Cuma 11:52

Gençlerbirliği, teknik direktör Mehmet Özdilek ile sözleşme imzaladı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesislerinde düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı İlhan Cavcav ve yöneticiler Tarık Artukmaç, Murat Cavcav, Enis Safi, Arif Ölmez, Hakan Kaynar ile Hıfzı Kuruşa da hazır bulundu.

Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, törende yaptığı konuşmada, Gençlerbirliği olarak sezona büyük ümitlerle başladıklarını belirterek, ''Her takımın başına gelebileceği gibi 7-8 karşılaşma sonrasında teknik direktör değişikliği zaruri oldu. Yönetim kurulu olarak yaptığımız araştırmalar sonunda, gerek futbol hayatı gerek teknik direktör olarak Antalyaspor'daki başarısı, kamuoyu tarafından kabul edilen Mehmet Özdilek'i, Gençlerbirliği'nin başına getirmeyi uygun bulduk'' dedi.

Özdilek ile yaptıkları özel görüşmede ''mutabık kalmadıkları neredeyse hiçbir hususun olmadığını'' kaydeden İlhan Cavcav, ''Bunun neticesinde de sayın hocamızla sezon sonuna kadar değil 2 yıllık sözleşme yapmak için anlaştık. Uzun yıllardır başkanlık yapıyorum. Sezon içersinde de 4-5 teknik direktör değiştirdiğimiz dönemler oldu ama bilinmeli ki bunlar keyfiyetten değil, zorunlu yapılan değişikliklerdi. Gönül ister ki biz de Avrupa'da olduğu gibi teknik direktörümüzle uzun yıllar çalışalım. Umarım ki Mehmet Özdilek uzun yıllar bizimle olarak Türk futboluna başkentten hizmetini verir'' diye konuştu.

Mehmet Özdilek de Gençlerbirliği'nde olmaktan mutlu olduğunu belirterek, kulüp başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Gençlerbirliği teknik direktörlüğüne gelişinin ''çok çabuk'' olduğunu ifade eden Özdilek, şöyle devam etti:

"Geçmişe takılıp kalmamak lazım. Beni ilgilendiren bugün. Gençlerbirliği'nin şu anki durumu ne başkanına, ne camiasına, ne futbolcusuna yakışıyor. Gençlerbirliği, Türkiye'nin lokomotif, hedefleri olan takımı, layık olduğu yerlere getireceğiz. Konuşulacak değil el birliği yapılacak bir sürecin içindeyiz. Gelirken tereddüt yaşamadım. Her şeyden önce oyunculara güveniyorum. Bu durumu artık kabul edemezler. Elazığspor maçında da bunu göstereceklerine inanıyorum.''

Sürpriz doğum günü

İmza töreninin ardından 25 Ekim 1935 doğumlu Başkan İlhan Cavcav ve 25 Ekim 1963 doğumlu oğlu Murat Cavcav'a doğum günü sürprizi yapıldı.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek tarafından organize edilen sürpriz doğum güne, futbolcular da katıldı.

Sürpriz nedeniyle çok mutlu olduğunu ifade eden Cavcav, yeni yaşının ilk günlerinde Elazığspor galibiyetinin kendisine daha güzel bir hediye olacağını söyledi. Oğlunun da kendisi ile aynı gün doğmasının güzel bir tesadüf olduğunu dile getiren Cavcav'a daha sonra Mehmet Özdilek kesilen pastadan ikram etti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz