Futbol

Şimdi gözler MHK'da

13 Ocak 2014 Pazartesi 09:22 - Son Güncelleme 13 Ocak 2014 Pazartesi 09:28

Zekeriya Alp, MHK üyelerini teker teker arayıp toplantıya çağırdı.

Kasımpaşa-Beşiktaş maçında Donk’un, Almeida’nın ayağındaki topa kenardan gelen topu atması ve pozisyonun sadece sarı kartla cezalandırılmasını kural hatası olarak kabul edip tekrar kararı veren TFF Yönetim Kurulu’ndan sonra gözler MHK’ye çevrildi.

Maçın oynanmasının hemen ardından kural hatası olmadığı yönünde görüş belirten MHK Başkanı Zekeriya Alp, bunu TFF Yönetim Kurulu toplantısında da dile getirdi. Alp gibi maçın hakemi Barış Şimşek ve yardımcıları da aynı görüşte ısrar etti ancak TFF kararı aksi yönde çıktı.

HEPSİNİ TEKER TEKER ARADI

İşte tüm bu olanlar, MHK’yı kritik bir duruma soktu. Acaba Alp ve ekibi istifa edecek mi?

Öncelikle şunu belirtelim. Kararın açıklanmasından hemen sonra Zekeriya Alp bütün MHK üyelerini teker teker arayıp, toplantıya çağırdı. Buna göre, MHK bugün İstanbul’da olağanüstü toplanacak.

Alp, Hürriyet’in “Karar için ne diyorsunuz” sorusunu yanıtlarken, “Diyecek bir şey yok. TFF olağanüstü toplanarak bir karar aldı. Ben de arkadaşlarımı yarın (bugün) için toplantıya çağırdım” yanıtını verdi.

- Peki bu karardan sonra istifa edecek misiniz?
- Bilmiyorum. Bu konuda konuşmak istemiyorum.
- Bu ses tonunuz istifa edeceğinize bir işaret gibi geliyor...
- Dedim ya, bu konuda konuşmam.
- O zaman biz kendi yorumumuzu yapalım, ‘Zekeriya Alp’in istifası gündemde’ diyelim. Siz söylemiyorsunuz ama bu bizim yorumumuz olsun...
- Siz bilirsiniz!

Etiketler : mhkZekeriya Alp
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz