Futbol

Şimdi neredeler: Alanzinho

24 Ocak 2022 Pazartesi 10:55 - Son Güncelleme 24 Ocak 2022 Pazartesi 10:57  |  Kaynak : TRT SPOR

Uzun yıllar ülkemizde top koşturan ve Trabzonspor, Balıkesirspor, Gaziantep BB ile Sinopspor formalarını başarıyla terleten 38 yaşındaki Brezilyalı eski futbolcu Alanzinho şu anda nerede, ne yapıyor?

2001 yılında profesyonel kariyerine altyapısından yetiştiği Flamengo'da başlayan Alanzinho, Brezilya'da America-RJ ve SE Gama formaları giydikten sonra Norveç'in yolunu tuttu. İskandinav ülkesinde Stabæk Fotball ile başarılı 3.5 sezon geçiren hücum oyuncusunun bir sonraki durağı ise Türkiye oldu.

2009'un kış transfer döneminde Trabzonspor'a imza atan Alanzinho, bordo mavili ekipte gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline geldi. Ligimizde Trabzonspor'un dışında Balıkesirspor, Gaziantep BB ve Sinopspor'da da oynayan Brezilyalı futbolcu, 2018'de Türkiye'den ayrıldı.

Ülkemize veda ettikten sonra Brezilya'ya geri dönen Alanzinho sırasıyla Portuguesa, CA Barra ve Madureira-RJ'de oynadıktan sonra 2019'da aktif futbolculuk kariyerini sonlandırdı.

Şu anda ülkesi Brezilya'da "Celula D Sucesso" kanalında podcast yayınlarına katılan ve spor gündemini yorumlayan Alanzinho'nun ayrıca Rio de Janeiro'da bir şirket ofisi bulunuyor. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz