Futbol

Şimdi neredeler: Amaral

11 Nisan 2022 Pazartesi 11:00 - Son Güncelleme 11 Nisan 2022 Pazartesi 09:57  |  Kaynak : TRT SPOR

Beşiktaş'ın 100. yılında şampiyonluk elde ettiği sezon (2002/2003) kadroda yer alan ve Müslüm Gürses'e benzerliğiyle hafızlara kazınan 49 yaşındaki Brezilyalı milli eski orta saha Amaral şu anda nerede, ne yapıyor?

1992 yılında profesyonel kariyerine Brezilya'nın köklü kulüplerinden Palmeiras'ta başlayan Amaral, ülkesi dışına ilk transferini 4 sezon sonra İtalya'ya yaptı. Serie A'da Parma ve Fiorentina formaları giyen oyuncu, sırasıyla Portekiz'de Benfica ve ülkesinde de Corinthians ile Vasco da Gama'da oynadı. 

2002 yaz transfer döneminde Beşiktaş'a imza atan ve siyah beyazlı kulübün 100. yılında şampiyonluk yaşadığı kadroda yer alan Brezilyalı önlibero, bir sezonluk Türkiye macerasının ardından Gremio formasıyla ülkesine geri döndü. Kariyerinin kalan kısmında çok sık takım değiştiren Amaral, yaklaşık 23 yıl yeşil sahalarda top koşturdu.

Futbolu bıraktıktan sonra ülkesinde birçok televizyon programında (reality show) boy gösteren Amaral, son olarak Türkiye'de de bir versiyonu yayınlanan "The Masked Singer Brasil"de seyirciyle buluştu. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan 49 yaşındaki eski oyuncunun ayrıca Instagram'da 1 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz