Futbol

Şimdi neredeler: Muhammet Beşir

06 Aralık 2021 Pazartesi 11:25 - Son Güncelleme 06 Aralık 2021 Pazartesi 11:42  |  Kaynak : TRT SPOR

Henüz 18 yaşında Trabzonspor formasıyla çıktığı ilk lig maçında ağları havalandıran, fiziği ve oyun tarzıyla yeni Burak Yılmaz olarak lanse edilen Muhammet Beşir şu anda nerede, ne yapıyor?

Trabzon'un Araklı ilçesinde dünyaya gelen ve futbola da burada başlayan Muhammet, Sadi Tekelioğlu tarafından keşfedilerek Trabzonspor altyapısına alındı. 7 Aralık 2015'te bordo mavili ekiple henüz 18 yaşında çıktığı ilk maçında Eskişehirspor ağlarsını sarsan Muhammet, ligde ve kupada ortaya koyduğu performansla futbolseverleri heyecanlandırdı.

2016 yaz transfer döneminde Şanlıurfaspor'a kiralanan Muhammet, yarım sezon sonra 1461 Trabzon'un kadrosuna katıldı. Kiralık olarak oynadığı takımlarda istikrarı yakalayamayan ve Trabzonspor'da bir daha şans bulamayan genç forvet; günümüze kadar Samsunspor, Kırklarelispor, Zonguldak Kömürspor ve Turgutluspor formaları da giydi. 

24 yaşındaki Muhammet Beşir şu anda yaz transfer döneminde kadrosuna katıldığı TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Niğde Anadolu FK'nın başarısı için ter döküyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz