Futbol

Sivas takımı için kenetlendi!

17 Ocak 2016 Pazar 12:00 - Son Güncelleme 03 Ağustos 2016 Çarşamba 14:25

M.Sivasspor taraftarı kombine bilet kampanyasına destek büyük destek veriyor.

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Medicana Sivasspor'da taraftarlar takımlarının kötü gidişatına son vermek için başlatılan kombine bilet kampanyasına destekler çığ gibi büyüyor.

Sosyal medya üzerinden #SivasTakımınaSahipÇıkıyor etiketiyle başlattığı etkinlik, maddi durumu iyi olan taraftarların kombine bilet satın alarak, passolig sahibi olan ve çoğunluğunu öğrencilerin oluşturduğu taraftarlara hediye etmesiyle gerçekleştiriliyor. Kombine bilet alan kişilerin isimleri ve bilet sayıları sosyal medya hesabında paylaşılırken, gelen talepler doğrultusunda eşleştirmeler yapılıyor. Kombine bilet isteyen taraftarlar, Kongre Müzesi Bahcesi yanındaki Sivasspor Büfesi'ne kayıt yaptırırken kulüp yetkilileri ise kombineleri, müracaat eden taraftarların passolig kartına yüklüyor.

Canlı yayında destek

Kampanyanın sadece sosyal medyayla sınırlı kalmaması gerektiğini düşünen Kanal 58 Spor Müdürü Mustafa Ateş, Sporaktif programında yaptığı çağrıyla tüm Sivaslılar'ın takımlarına destek olması gerektiğini belirtti. Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın başta olmak üzere programa bağlanan Sivaslılar, imkanları doğrultusunda kombine sözü vererek takımlarına destek oldular. Yine Sivasspor tribünlerinin önde gelen isimlerinden işadamı Savaş Çongar da kampanya için gösterdiği çabayla taraftarların takdirini kazandı.

1500 kombine bağışlandı

Bağışlanan kombine sayısının 1500 civarında olduğu belirtilirken, bu sayının ilerleyen günlerde daha da artması bekleniyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz