Futbol

"Skoru çok daha farklı bir hale getirebilirdik"

30 Eylül 2018 Pazar 19:53 - Son Güncelleme 30 Eylül 2018 Pazar 19:54

Spor Toto Süper Lig'de Atiker Konyaspor'u 3-2 mağlup eden Göztepe'nin teknik direktörü Bayram Bektaş, "Biz kendi oyunumuzu yansıtmaya çalıştık ve başarılı olduk, goller de iyi zamanda geldi." dedi.

Bektaş, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, sahalarında alacakları her galibiyetin önemini bildiklerini belirterek, "Ağır bir zemin vardı. Biz kendi oyunumuzu yansıtmaya çalıştık ve başarılı olduk, goller de iyi zamanda geldi." ifadelerini kullandı.

Bayram Bektaş, kendi oyunlarını sergilemeyi başardıklarını aktararak, "Skoru çok daha farklı bir hale getirebilirdik. Bu zemine rağmen ikili mücadelelerde ayakta kaldık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum." diye konuştu.

Bir basın mensubunun Ege'de beklenen tropikal fırtınanın kendilerini etkileyip etkilemediğinin sorulması üzerine Bektaş, şunları kaydetti:

"Biz maçımızı oynayacak gibi hazırlandık her konuda. Rüzgar olmadı, yağmur bizi bozabilir ama rüzgar çok daha etkili oluyor. Doğal afet filan önemli değil. Elektrik gittiğinde ara verme durumu oldu hakem rakip takımın kalecisinin çağrısından dolayı takımı içeri göndermek istedi. Hava aydınlıkken oynanmasını istedik. İyi ki oynadık."

Bektaş, kasığında ağrısı olan ve ilk yarıda oyundan çıkan Halil Akbunar'ın durumunun yarın çekilecek MR'ın ardından belli olacağını sözlerine ekledi. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz