Futbol

Sneijder'in menajeri son noktayı koydu

09 Ocak 2015 Cuma 15:46 - Son Güncelleme 09 Ocak 2015 Cuma 15:50

Juvestus'un gündeminde olan Sneijder ile ilgili menajeri açıklama yaptı.

Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, sarı-kırmızılı kulübün, Juventus'un transfer etmek istediği Hollandalı yıldızı satmak istemediğini söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst ile İstanbul'da bir araya gelen Albers, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı yöneticilerin Sneijder için yapılan teklifi kabul etmediklerini bildirdi.

Toplantıda, Juventus'un Hollandalı futbolcu için yaptığı teklifi görüştüklerini anlatan Albers, "Bize Sneijder'in satılık olmadığı yolunda çok net bir açıklama yaptılar. Görüşme bu şekilde sonuçlandı. Juventus ile de görüştük. Sneijder'in ayrılıp ayrılmayacağına Galatasaray yönetiminin karar vereceğini söyledik. 'Satmak istiyor musunuz?' diye sorduk. Onlar 'hayır' dedi. Tabi Sneijder'in Galatasaray ile 1,5 yıl daha sözleşmesi var ve burada çok mutlu olduğunu da söyleyebilirim" diye konuştu.

Guido Albers, toplantıda Wesley Sneijder'in sözleşmesini uzatma konusunu konuşmadıklarını dile getirerek, "Kendileri seçimleri bekliyorlar. Mayıs ayından sonra yeni yönetim kurulu geldiğinde o zaman konuşacağız" ifadelerini kullandı.

"Bütün ödemeler yapılmış durumda"

Albers, Wesley Sneijder'in ödemeleri konusunda sezon başında bir takım problemlerin yaşandığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Galatasaray yönetimine yardımcı olabileceğimi, acaba Sneijder'i göndermek isterler mi diye düşündüm. Şu anda bütün ödemeler yapılmış durumda. Galatasaray yönetimi, Juventus'un 20 milyon avro ödemesi gerektiğini söyledi. Onlar da bu kadar büyük bir parayı ödeyemeyeceklerini söylediler. Galatasaray kesin bir dille Sneijder'i satmak istemediğini açıkladı."

Sneijder'in transferi konusunda Juventus dışında herhangi bir kulüple görüşmediğini ve istenilen 20 milyon avroluk sözleşme fesih bedelini kimsenin ödeyemeyeceğini anlatan Guido Albers, "Başka bir kulüpten teklif yok. Sneijder'in Galatasaray'da mutlu olduğunu biliyorum. Galatasaray'da kalmasında herhangi bir rahatsızlığı olamaz. Galatasaray'ın büyük bir kulüp olduğunu düşünüyoruz. Sneijder kesinlikle Galatasaray'da kalacak. Umuyorum ki Galatasaray formasıyla dördüncü yıldızı da takacak" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz