Futbol

Şok iddia! 80 milyon euro...

11 Şubat 2015 Çarşamba 10:48 - Son Güncelleme 11 Şubat 2015 Çarşamba 11:02

''Bu hangi para ile ödenecek bunu bilmiyorum''

Trabzonspor’un eski başkanı Sadri Şener çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kulüp başkanlığı ciddi bir iştir

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener hakemleri telefonla aramanın yanlış olduğunu ve ileride Trabzonspor’u negatif etkileyebileceğini söyledi. Sadri Şener, ‘’Kulüp başkanlığı ciddi bir iştir. Bu şekilde takıma olan sempati azalır, antipati artar. Zaten bir sürü düşmanımız var biraz daha elde ederiz’’ dedi.

60'la 80 milyon euro kredi almışlar!

Trabzonspor’un sezon başı ve devre arası yaptığı transferlerin kaynağı çok tartışıldı. Transfer kaynağı için büyük bir iddiada bulunan Sadri Şener "Trabzonspor maddi açıdan iyi gitmiyor. 60'la 80 milyon euro kredi almışlar bildiğim kadarıyla. Bu hangi para ile ödenecek bunu bilmiyorum. Son aldıkları para sermaye artışından’’ diyerek transferlerde ödenen paraların kaynağını açıkladı.

Vahid hocanın hocalık vasfı öyle görünüyor ki yok!

Trabzonspor eski teknik direktörü Vahid Halildodzic döneminde 21, Ersun Yanal döneminde 4 transfer yaparak adeta takımı silbaştan yenilemişti. Yapılan transferleri ve sayının çokluğunu eleştiren Şener, ‘’Bu kadar transfere lüzum yok. Bu transferlerin çoğunu Vahid hoca yaptı. Vahid Halilhodzic'in hocalık vasfı öyle görünüyor ki yok!’’ dedi.

Özel uçağı değecek futbolcuya tutarsın!

Sadri Şener transferi yılan hikayesine dönen Erkan Zengin transferini ve özel uçakla Türkiye’ye getirilmesini de değerlendirdi. Erkan Zengin’in kaliteli bir isim olduğunu buna rağmen çok fazla para verildiğini ifade etti. Şener, "O çok parayı vermesen Trabzonspor’a gelmezdi. Özel uçağı değecek oyuncuya tutarsın. Futbol biraz gösteriş işi. İyi oyuncu fakat çok büyük para verildi’’ yorumunu yaptı.

Bu gidişatla şampiyonluk olmaz!

Sadri Şener kendi zamanında harcadığı transfer ücretleri için eleştirilmesine net şekil cevap verdi. ‘’Harcadığım paralar ile yok olmuş bir Trabzonspor’u ayağa kaldırdım” diyen Şener mevcut yönetimin yaptığı transferler ile net şekilde şampiyonluk beklenmesi gerektiğini söyledi. "Bu transferler ile şampiyonluk beklerim. Fakat bu gidişat ile olmaz. Bu ekonomiyi kaldırmak için en az 3 defa Türkiye Ligi şampiyonu olacaksın. Şampiyonlar Ligi'ne katılıp tur geçmen lazım ki her senede 25-30 milyon euro kazanıp aldığın paraları ödeyebilesin’’ diyerek sözlerini noktaladı.

SKORER

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz