Futbol

"Sokak çocuğu Melo!"

03 Haziran 2014 Salı 11:29 - Son Güncelleme 03 Haziran 2014 Salı 11:45

Bu tanım, G.Saray Başkanı Ünal Aysal'a ait...

Galatasaray Başkanı’na göre Melo bir ‘Street Boy’ yani ‘Sokak çocuğu’. Milliyet'e konuşan Aysal, Melo’yu böyle tarif ediyor devam ediyor: “Brezilya’da farklı kültürler var. Ancak Melo, street boy. Onun yetişme tarzı ve anlayışı bildiğiniz gibi.”

Melo’ya kulüp tarafından ceza verilmemesinin nedenini ise Aysal şu şekilde anlatıyor: “Bu tür oyuncular para cezası verseniz de umursamıyor. Primler de fazlasıyla cezayı karşılıyor. Çok uyardık. Dikkat edeceğini söyledi. Ancak ne yapsın kendini tutamıyor!”

Melo'nun hareketleriyle ilgili yaptırımda bulunmamakla eleştirilen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Beşiktaş maçından sonra çok tepki çeken hareketlerini de "sempatik" olarak nitelendirmişti.

İşte Melo'nun yaptıkları

Galatasaray'a gelmeden önce de sicili bir hayli kabarık olan Melo, Riera’yı soyunma odasına kapatıp dövmesi, Beşiktaş tribünlerine yönelik hareketi, Emre Belözoğlu ile yaşadığı diyalog ve dilini çıkarması, birçok maçta rakip takım oyuncuları ve hakemlerle yaşadıklarıyla gündeme gelmişti.

3. sezonunu dolduran Brezilyalı futbolcu Galatasaray'da toplam 35 kez sarı kart görürken, 4 defa da kırmızı kartla atıldı. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz