Futbol

Söz Fırtına'nın yıldızlarında

01 Mayıs 2022 Pazar 01:02 - Son Güncelleme 01 Mayıs 2022 Pazar 01:06  |  Kaynak : TRT SPOR

Trabzonspor'un yıldızları Marek Hamsik, Anastasios Bakasetas ve Manolis Siopis, şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaştı.

Bu büyük başarı sonrası bordo-mavili ekibin yıldızları Marek Hamsik, Anastasios Bakasetas ve Manolis Siopis açıklamalarda bulundu.

Hamsik, şehirle yaşadığı başarıdan ötürü mutlu olduğunu belirterek, "Bu inanılmaz bir duygu. Bu şehre bunu verebilmek müthiş bir his. Mutluluğu seyircimizle beraber yaşadık. Umuyoruz bu mutluluğu çok daha uzun süre yaşayacağız. Şampiyon Trabzon!" dedi.

Bakasetas, hayatın döngüsünde her şeyin olduğunu belirterek, "Söyleyecek çok şey var. Tarif etmek mümkün değil. 3 yıl önce Trabzonsporla aramda tamamen farklı bir hikaye vardı ama şu an yaşanan hikaye bambaşka bir hikaye. Bu mutluluğu Trabzonspor'a, buranın insanlarına verebiliyor olmak büyük bir gurur. Bu şehrin çektiği acıları ve beklentilerini düşündüğümüzde, onları mutlu etmenin bizi de ne kadar mutlu ettiğini belirtmek isterim." ifadelerini kullandı.

Siopis ise ilk kez bu duyguyu tattığını belirterek, "Bizim için çok büyük bir yıl oldu. Büyük çaba gösterdik ve herkesin emeği var. Taraftarlarımız da dahil herkesin büyük bir özverisi vardı. İnsanların mutluluğunu hep beraber gördük. Kendi adıma ilk şampiyonluğum. Açıkçası, hiçbir şey hissedemiyorum." açıklamalarında bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz