Futbol

Spor camiasından Manisa'daki deprem için "geçmiş olsun" mesajı

26 Haziran 2020 Cuma 12:49 - Son Güncelleme 26 Haziran 2020 Cuma 13:06

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzospor ve Medipol Başakşehir kulüpleri, Manisa'da meydana gelen deprem nedeniyle "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Spor camiasından Manisa'da meydana gelen deprem nedeniyle "geçmiş olsun" mesajları geldi.

TFF

TFF'nin Twitter hesabından paylaşılan mesajda, "Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremin can ve mal kaybına yol açmamasını diliyor, sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." denildi.

TBF

TBF'nin paylaşımında "Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde meydana gelen depremde can ve mal kaybı yaşanmamasını umuyor, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." değerlendirmesinde bulunuldu.

Galatasaray

Galatasaray'ın sosyal medya hesabında yer alan mesajda, "Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde meydana gelen ve çevre illerinde de hissedilen depremin can ve mal kaybına sebep olmamasını diliyor, sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin "geçmiş olsun" mesajında ise, "Manisa'da meydana gelen ve çevre illerinde de hissedilen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor; tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." görüşlerine yer verildi.

Beşiktaş

Beşiktaş'ın paylaşımında da şunlar kaydedildi:

"Merkez üssü Manisa Saruhanlı olan ve çevre illerde de hissedilen depremde can ve mal kaybı olmamasını diliyor, etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." 

Trabzonspor

Bordo-mavili ekibin mesajında, "Manisa’da meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Medipol Başakşehir

Medipol Başakşehir ise yayımladığı mesajda, "Merkez üssü Manisa'nın Saruhanlı ilçesi olan ve civar illerde de hissedilen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor, vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.

Kaynak: TRT SPOR, AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz