Futbol

Süleyman Hurma TRT SPOR'a konuştu

24 Haziran 2022 Cuma 23:45 - Son Güncelleme 01 Temmuz 2022 Cuma 12:10  |  Kaynak : TRT SPOR

TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulunan VavaCars Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, "Emre Mor, kariyerimde çalıştığım en yetenekli oyuncu diyebilirim. Dünya starı olma potansiyeline sahip." dedi.

TRT SPOR'a konuşan VavaCars Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Bize gelen bilgilere göre 103'ün üzerinde ülkede Pirlo transferi defalarca haber oldu. Kulübümüzün marka değeri ve ülkemizin tanıtımı açısından çok önemli bir durum. 5 büyük ligin yayıncılarında Pirlo kaynaklı haber nedeniyle ülkemizle ilgili yorumlar yaptılar. Bundan dolayı çok mutluyuz."

"Son kulübü Juventus olan bir teknik direktörü Türkiye'ye getirmek neredeyse imkansız"

"Pirlo hiç tartışmasız bir şekilde hepimizin bildiği gibi çok büyük bir futbolcuydu. Unutulmaz bir futbol efsanesiydi. Son olarak da Juventus teknik direktörlüğü yaptı. Orada da 2 kupa kazandı. Son kulübü Juventus olan bir teknik direktörü Türkiye'ye getirmek neredeyse imkansız. Biz bunu kendi koşullarımızla yapmayı becerdik."

"Pirlo yerli teknik direktörlerden daha uygun bir fiyata geldi"

"Juventus kulübü ile çok ciddi ve iyi ilişkilerimiz var. Bu da bizi Pirlo'ya çok yakın tuttu. Pirlo gerçekten yerli teknik direktörlerden daha uygun bir fiyata bizimle anlaşma yaptı. Aksi takdirde zaten yapamazdık."

"Emre Mor dünya starı olma potansiyeline sahip"

"Emre Mor'u geçen sene 1. Lig ekipleri bile almak istemedi. Ben de hiç düşünmeden aldım. O zaman yapılan eleştirilere de Emre Mor gibi bir oyuncuyu denememek aptallıktır demiştim. Düşüncemde de haklı çıktım. Kariyerimde çalıştığım en yetenekli oyuncu diyebilirim. Dünya starı olma potansiyeline sahip."

"Kaç paraya verirsek vereyim Emre'den hem sportif hem de ekonomik olarak zarar etmiş olacağız"

"En büyük arzum maddi manevi koşulları sağlayıp Emre Mor'u kulübümüzde tutmak. Çünkü kaç paraya verirsek vereyim Emre'den hem sportif hem de ekonomik olarak zarar etmiş olacağız. Ben şundan eminim bizde bir iki yıl daha oynarsa buradan bir dünya starı olarak gidecektir."

"15 milyon avro bonservis verelim yine Emre gibi bir oyuncu alamayız."

"Emre gibi bir oyuncuya ilgi olması çok normal. Eğer onu Karagümrük'te tutmayı başarırsak önümüzdeki sene 100 kulüp ister Emre'yi. Şu anda herhangi bir kulübe imza atmış değiliz ne biz ne de Emre. Ama bir takım görüşmelerimiz oluyor. Karagümrük için ve Emre için doğru olan neyse onu yapmaya gayret edeceğiz. Emre'yi verdikten sonra 15 milyon avro bonservis verelim yine Emre gibi bir oyuncu alamayız."

"Aaron Ramsey ile anlaşma aşamasına geldik ama sonra transferden vazgeçtik"

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz