Futbol

Sürpriz ayrılığın gerekçesini TRTSPOR'a açıkladı

01 Ekim 2018 Pazartesi 12:40 - Son Güncelleme 01 Ekim 2018 Pazartesi 17:51

Kasımpaşa Kulübü Sportif Direktörü Nursal Bilgin, teknik direktör Kemal Özdeş ile yolların ayrılmasından kısa sürede sonra TRTSPOR'da yayınlanan "Spor Manşet" programına konuştu. Ayrılık kararının nasıl alındığını açıklayan Bilgin, "Hoca, hedeflerden uzaklaşıldığı için ayrılık kararı aldı" dedi. İşte o açıklamanın ayrıntıları...

"Kemal Özdeş ile karşılıklı görüş ayrılıklarımız vardı"

Bilgin, AA'ya yaptığı açıklamada ise Eylül 2016'dan bu yana lacivert-beyazlı ekibi çalıştıran Özdeş ile yolların ayrıldığını belirterek, "Kemal Özdeş ile karşılıklı görüş ayrılıklarımız vardı. Görüş ayrılıklarını gideremedik ve bunun sonucunda Kemal hoca istifa kararı aldı. Biz de onu uyguluyoruz." ifadelerini kullandı.

Saha sonuçlarına göre karar verecek bir kulüp olmadıklarını aktaran Nursal Bilgin, "Kemal Özdeş'le yolların ayrılmasının, son 3 maçta yaşadığımız mağlubiyetlerle ilgisi yok. Sadece planlarımızda farklılıklar vardı. Onun dışında bir şey olmadı." diye konuştu. Nursal Bilgin, ayrılığın henüz yaşandığını ve yeni teknik direktör konusunda bir çalışma yapmadıklarını kaydetti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz